Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűség és a külső. Mi a véleményetek, összefügg?
Figyelt kérdés
Most rövid leszek. Mindig is olyan lányt kerestem, aki külsőleg is nagyon tetszik, és nem csak "elfogadlak mert belsőleg megfelelsz" kategória. Szerintem így elkerülhetem azt, hogy idővel majd, mikor eloszlik a szerelem, vele oszoljon a vonzalom is. Természetesen a lánynak is jó lenne, ha elsőre tetszenék, és ne az ismeretségünk hatására alakuljon ki, de ezt mindenki döntse el maga, hogy ki hogy működik.
Arra gondoltam, hogy egy szép, csinos lány több figyelmet kap, többen "nyomulnak", és ezáltal bizony a félrelépés esélye is megnő. Szerintem viszont az már régen rossz, ha valaki csak azért hűséges, mert nem adódik lehetősége a megcsalásra (nincs kivel). És aki tényleg hűséges, empatikus és szeret engem, az akkor sem lépne félre, ha amúgy számára nagyon "jó pasik" mozdulnának rá. Ha magamból indulok ki, akkor azt mondom, hogy igazam van, de ha nem, akkor sz*rban vagyok.
Jó pasi jó képű megcsalás, csúnya pasi szép lélek hűség.Mert a csúnyák jobban megbecsülik amijük van.
2012. júl. 30. 15:34
2/13 anonim válasza:
Rengeteg külsőleg (is) ocsmány ember csalja meg a párját,szóval nincs összefüggés.
2012. júl. 30. 15:34
3/13 anonim válasza:
Egy csinos nővel mindig jobban jársz, mint egy csúnyával/kövérrel. A közhiedelemmel ellentétben a csinos nők éppen azért kedvesek és kiegyensúlyozottak, mert van önbizalmuk, míg a csúnyáké romokban hever, ezért kiállhatatlanok és állandó megerősítést keresnek. Ha volt már csúnya barátnőd, akkor szinte biztos, hogy ha mentek az utcán, szinte köpi majd magából a szitkokat minden szembejövő nőre: ez girhes, az r*banc, az görbelábú, annak igénytelen a haja, stb. Egy csinos nővel ezt nem kell elviselned és nem kell folyton az egóját fényezned. És igen, semmivel sem hűtlenebbek, mint a nem csinosak, mert azoknál lehet, hogy kevesebben próbálkoznak, de hajlamosabbak félrelépni, hogy erősítsék az önbizalmukat.
2012. júl. 30. 15:35
4/13 anonim válasza:
A félrelépés esélye nem a kísértések számán múlik. A külső és a hűség nem függ össze.
2012. júl. 30. 15:35
5/13 Diavolino44 válasza:
Szerintem sincs ebben osszefugges. Egy szep no viszont valogatos pontosan amit leirtal, igy eleg csekely az esely, hogy pont te kellesz neki. Kevesbbe szep nokre meg nem mozdulnak ra a pasik. Bar a szepseg relativ. Az elozo baratnomnel csak 2-3 havonta probalkozott be valaki, pedig szerintem szep volt. S a legjobb tudomasom szerint huseges is.
2012. júl. 30. 15:55
6/13 A kérdező kommentje:
Az rendben van, hogy válogatós, én is az vagyok, összeillünk. :D
De örülök, hogy sokan így gondoljátok.
2012. júl. 30. 16:00
7/13 anonim válasza:
Attol fugg, milyen "egy szép, csinos lány"-ra gondoltal. Ha e tulajdonsagai mellett meg kirivoan is oltozkodik (azaz picit ribis), akkor en nem tudnek megbizni benne. De lehet, hogy ez eloitelet, nincs tapasztalatom.
Csupan arra probaltam ravilagitani, hogy a az idezett reszt sokfelekeppen el lehet kepzelni, es szep lany lehet ertelmes, komoly, de lehet ribi is...
2012. júl. 30. 16:03
8/13 A kérdező kommentje:
"Szép" alatt semmiképpen sem az ilyen agyonsminkelt, kihívó ruhákat viselő egyedekre gondolok, hanem a természetesen nőies, szolidabban, de mégis csinosan öltözködő nőkre.
2012. júl. 30. 16:21
9/13 anonim válasza:
Az egy hatalmas tévhit hogy a szép lányokra/nőkre sokkal többen "hajtanak" mint a csúnyákra, mivel sokan "félnek" tőlük. Hogy úgy is visszautasítják vagy szóba se állnak velük. Szerintem a külső és a hűség nem függ össze. Ha valakinek megvan rá hajlama/ nem igazán szerelmes, ha szép ha nem meg fog csalni.
2012. júl. 30. 16:38
10/13 anonim válasza:
2lany ismerosom erre tokeletes pelda. Az egyik bekepzelt modell a masik meg egy onzo kover lany. A modell lany nevezzuk 1-nek. Szoval 1-es azert flortol meg ribanckodik,mert megteheti szep es kesz. Mennek ra a pasik es elvezi is ha megcsalja azt aki megbantotta. Amasik ,ot nevezzuk 2-nek.. Eletem egyik legkoverebb embere akit ismerek.. 155/111 neki van egy ugyanolyan dagat baratja.aki folyton bantja,lelkileg. Nem szakit vele,hanem ugy adja vissza neki hogy megcsalja.. Itt nost ket teljesen mas lanyrol beszeltem. Szep vs csunya. Es mindketto megcsalja a baratjat. Szval ez tokeletesen emberfuggo enszerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!