Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
L18 és F26
Működhet?
2012. júl. 30. 14:22
1/20 anonim válasza:
Nem és működhet hosszútávon is.
2/20 anonim válasza:
De az, de nem állok le vitatkozni.
3/20 anonim válasza:
Igen, simán működhet! Több ilyen példát is tudok ismerőseim között...
4/20 Golan Trevize válasza:
Nem extrém korkülönbség.
Ha minden más OK, akkor nem számít.
5/20 anonim válasza:
én 17 éves lány vagyok, a barátom pedig 25 éves. és két éve működik a kapcsolatunk, semmi gond nincs vele szerintem
7/20 anonim válasza:
15 évesen összejöttél egy 23 évessel? Gratulálok.
8/20 anonim válasza:
Ez csak egy paraméter a sok közül, nem ez határozza meg. Könnyed kapcsolatra a férfiaknak mindenképpen kellemesebb egy fiatalabb nő, a fiatalabb nő pedig tudja csodálni a már egy kis egzisztenciával is rendelkező férfit.
Ha a nő még tanulni akar, a férfi meg még évekig könnyedebb kapcsolatot akkor működhet. Illetve akkor is, ha mindketten rászánják egymást a családalapításra.
9/20 Golan Trevize válasza:
7-esnek: inkább annak a 23 éves fiatalembernek kell gratulálni, aki összejött egy 15 éves "gyerekkel"...
10/20 anonim válasza:
én 17 vagyok,a barátom 23 lesz,és minden rendben van köztünk ,már az esküvőt tervezzük...persze képletesen még,meddig meg nem szerzem a diplomámat,de már volt róla szó,és a szüleink is beleegyeztek! :) Az előttem szólóknak meg annyit mondok,h nem minden lány "gyerek"15 évesen,csak az akit nagyon elkényeztetnek...viszont..láttam már 27 éves fiút,akinek apuci,meg anyuci mindent a feneke alá adott,na ő tényleg gyerek volt,hisz nem kellett semmiért se dolgoznia,most meg a nagy jómódban drogtúladagolás miatt meghalt...és még annyit,h a fiúk amúgy is későbben érnek(nem sértésnek írom,ez így van):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!