Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit néztek elsőnek egy lány külsején?
Figyelt kérdés
Mint például ha mész a strandra, mit nézel rajta legelsőnek az arcát vagy a mellét vagy mijét?:O2012. júl. 30. 00:59
11/18 A kérdező kommentje:
Köszii, és az utolsó: igazad van meg minden, de attól még nézni kell hogy hogy néz ki mert, én szerintem a kinézet sok mindent elmond egy emberről, példuál a láb körme hogy ápolt vagy 40 cm-es, én ebből le szűröm hogy ne szokta magát ápolni és hogy nem érdekli hogy másnak mi a véleménye róla:)
2012. júl. 30. 01:10
12/18 A kérdező kommentje:
Jaajjj, a 01:07-esnek üzenem mert azóta még írtak:)
2012. júl. 30. 01:11
13/18 anonim válasza:
Mivel ritkán nő ki a földből váratlanul egy lány, mindig van idő fölmérni. Távolról először még csak egy alak látszik, és rutinos férfiszem hamar bekalibrálja, hogy hol érdemes rajta vizsgálódni. Valamije biztosan szép! Ha jó a melle, az bizony messzebbről feltűnik, mint pl. a szép szeme, így akkor a mellét. Ha az nem ennyire feltűnő, lehet, hogy az egész alakja nagyon szép, de ha az sem, még mindig lehet szép a feje, csak ahhoz közelebb kell, hogy érjen. Vagy épp a szem, haja... ha mindene elbukott, még a körmének van esélye :)
Hátulról meg teljesen egyértelműen a fenekét. Ha szemből jött, akkor azt nézem meg utoljára, mikor utána fordulok. :D
14/18 anonim válasza:
És még annyit, kérdező, hogy a 11-es hozzászólásodból meg se merem említeni, hogy mit szűrök le, amikor elolvasom különírva azt, hogy leszűröm... Neten ugyanis az első, ami szembejön, az a helyesírása. Nem baj, ha nem akadémiai szint, de aki nem üti meg azt a szintet, hogy egy igekötős igéket jól írja, annak már ritkán nézem meg mását. ;)
15/18 anonim válasza:
attól függ szembe jön velem vagy mögötte megyek :D
16/18 anonim válasza:
egyben a kisugárzását, ha árad a hülyeség róla és ribiség, akkor messziről elkerülöm.
17/18 anonim válasza:
Én az arcát és a lábait . Számomra lényegtelen ha nincs melle v feneke .
18/18 A kérdező kommentje:
Kösziii:))
2012. aug. 2. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!