Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit néztek elsőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit néztek elsőnek egy lány külsején?

Figyelt kérdés
Mint például ha mész a strandra, mit nézel rajta legelsőnek az arcát vagy a mellét vagy mijét?:O

2012. júl. 30. 00:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Arc utána mell. Ha nagyon feltűnő a mell, akkor azon szokott a szemem megakadni elsőre. Végül a hátsó :D.
2012. júl. 30. 01:01
 2/18 anonim ***** válasza:

Elsőnek az alakját!

Aztán az arcát :D

3/18 anonim ***** válasza:
Mivel duci imádó vagyok, így eléggé szembetűnő a kiszemelt típusom :D Amúgy amit személy szerint megnézek, az a pofija, abból minden lejön.. Igényes e, dohányzik e, stb.. Szóval szerintem az arc, ami a legtöbbet elárul.
 4/18 A kérdező kommentje:
Értem és köszii, de ha az arca csúnya viszont a melle nagy és az alakja is kitűnő? Vagy fordítva? Hajtanátok rá vagy nem?
2012. júl. 30. 01:04
 5/18 anonim ***** válasza:
Arc, aztán segg.
2012. júl. 30. 01:04
 6/18 anonim ***** válasza:

Nálam ez a sorrend:

Hajszín

Alak, összkép

Lábak

Arc

Fenék

Mell

2012. júl. 30. 01:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Arc --> popsi --> combok én..:-):-)

19 f

2012. júl. 30. 01:05
 8/18 anonim ***** válasza:

A külső nem minden, és egy ember nem részegységekből áll esztétikailag, jó mondjuk ezzel lehet vitatkozni...

Na de ha az összkép aránylag rendben van, és nem egy tájparaszt az illető, akkor semmi gond nincsen. Nem születik mindenki tökéletesnek.. :P És pontosan ettől szép a világ :)

2012. júl. 30. 01:07
 9/18 anonim ***** válasza:

első a dereka.

aztán a tartása,lábak és a popó.

2012. júl. 30. 01:08
 10/18 anonim ***** válasza:

Első az alak (szerintem ez alap, azért nem irják oda) aztán arc, segg, attól függően melyik oldala van elől. Ha szembe beszélgetek vele, akkor is keresek egy jó okot, hogy rálássak a fenekére.

Mellből a pici jó, de sose nézegetem eleinte, úgyanis egyátalán nem vagyok mellorientált.

18/f

2012. júl. 30. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!