Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért én egy k. rva vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért én egy k. rva vagyok?

Figyelt kérdés

Ha van barátom akkor 2-3 hónapig is kibírom szex nélkül mert annyira szeretem a barátomat hogy nem is érdekel az a része hanem a lelki és csak ő van szóval nem csalom meg meg ilyenek. de ha nincs senkim eluralkodik az hogy nekem egy pasi kell aki megd.g és ez mindennap kell. van egy "nyitott kapcsolat" féleség ahol megkapom ami kell nekem. barátnőm azt mondta hogy ez nem normális, de ha van barátom akkor mint ha elvágták volna és csak ő van és nem a szex de ha nincs senki akkor egyből a szexen jár az eszem szerintetek normális

18/L

2012. júl. 30. 00:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nooormális?az
2012. júl. 30. 00:14
 2/12 anonim válasza:
Szerintem abszolút normális és ettől még nem vagy k*rva!
2012. júl. 30. 00:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Normális... De az én környezetemben miért nincs ilyen nyitott csaj, aki nem szégyenli, hogy vannak szükségletei, és belemenne természetesen diszkréten egy ilyenbe? :-D:-D..

19 f

2012. júl. 30. 00:17
 4/12 anonim ***** válasza:
1 vagyok a normálisra mondtam hogy az nem a kŽrvára:)
2012. júl. 30. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
3. Szerintem vannak csak figyeld a jeleket.:)
2012. júl. 30. 00:19
 6/12 anonim ***** válasza:
3. Vagyok. Tudom én, hogy vannak, akik könnyen adnák magukat. Csak azt is, hogy több mint valószínű, többet akarnának. Én meg most nem.:-P A szemét p*cs szerep meg nem tetszik.:-P
2012. júl. 30. 00:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Kakaós csiga.
2012. júl. 30. 00:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy ez normális-e, de azt tudom, hogy én is gyakran gondolok a szexre.
2012. júl. 30. 00:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, és mi tart vissza? Könnyebben találsz pasit aki érzelem nélkül belemenne, mint mi nőt. Aztán ha közbe mégis kialakulna több is, ha kölcsönös, mindenkinek jó:-P
2012. júl. 30. 00:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát én fordítva vagyok bekötve. Kapcsolaton belül csinálnánk, mint a nyuszik, de nem érdekel a szex idegenekkel.

21/N

2012. júl. 30. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!