Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni azt, hogy csúnya vagyok és nem kellek a fiúknak?
Lassan 20 éves leszek. Az egész fejem és testem úgy ahogy van ronda, undorító, ocsmány. Profilból nagy az orrom, széles a csípőm, nincsenek melleim, az egész hátam pattanásos hiába járok bőrgyógyászhoz. Soha nem volt semmilyen kapcsolatom fiúkkal még csak nem is csókolóztam. Irigykedve nézem a 14-17 éves csajokat a falunkban akik már több fiún is túl vannak, bár tudom, hogy az nem nagy dicsőség, de annyira vágyom én is szexre meg ölelésekre. Szoktam a neten ismerkedni fiúkkal, mondják, hogy jó fej vagyok meg minden, de ha küldök nekik képet utána már nem is állnak szóba velem.
Egyszerűen nem tudom elfogadni magamat, legszívesebben zacskót húznék a fejemre és elbújnék, hogy ne lásson senki. Mit tehetnék? Hagyjuk azt, hogy nincs ronda lány...
Bocs kérdező, de ihlettél egy blogbejegyzést.
A link: [link]
Szia . énis ugy érzem magam mint te ..:D
De figyelj .. probálj sokat barátkozni és ha talán így szerzel magadnak egy barátot.:) Amúgy én bíztos nem ismerlek szóval küldj nekem egy képet és megpróbálok tanácsokat adni :):)
16 /L .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!