Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kihasználnátok egy részeg lányt?
Nem használnám ki, nem ment el az eszem, másnap képtelen volnék tükörbe nézni.
Ha annyira részeg, hogy már a világát se nagyon tudja, akkor valahogy megpróbálnám belőle kiszedni, hazatalál-e még, végső megoldásként elkérném/megkeresném a mobilját és felhívnám róla a szüleit, hogy hova kell menniük a tökrészeg lányukért.
30/F
Az, hogy iszik és bulizik jól teszi ezzel nincs baj!
Például én is totál leiszom magam mint szoktam XD, és megismerkedek egy lánnyal vagy ismerem mindegy de össze jövünk és benne van ő is akkor az nem kihasználás az más kérdés, hogy másnap megbánjuk-e!
De, ha én józan vagyok vagy épp, hogy ittam és van egy totál káros csaj na az kihasználás és nem szép dolog még akkor sem, ha a lány rám mászna és könyörögne, hogy feküdjek le vele! Az ilyen lányt haza kísérném de nem telefonálnék a szüleinek mert a lánnyal szúrnék meg a szülőkre szégyent hoznék. Ha a lány nem tud beszélni értelmesen a részegségtől meg nézném a lakcím kártyáját. De azért nagyon ritka az az eset, hogy elmegy a lány bulizni és segg részegre issza magát és magára hagyják a barátai mert egy társaságba mindig van egy olyan ember aki totál káros és azért képben van és haza kíséri vagy vigyázz magára. Te meg menj a barátnőddel inni és légy vele!
Válaszom: Nem használnék ki egy részeg lányt! 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!