Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hányszor bántatok meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hányszor bántatok meg egy 'részeg' csókolózást valakivel?

Figyelt kérdés
Elég hülyén tettem fel a kérdést, de arra gondolok mikor buliztok és nagy jókedvetek be csókolóztok valakivel akivel nem vagytok olyan viszonyba.:) Másnap megbántátok vagy hogy éreztetek?
2012. jún. 9. 09:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Akkor bántam csak meg, amikor már majdnem szakítottam a barátnőmmel, de előtte egy estével mégis csókolóztam valakivel. Egyébként még soha.
2012. jún. 9. 09:59
 2/19 anonim ***** válasza:

fú:D

Én egyszer de piszkosul.Részletezni nem szeretném hogy miért.Még vissza gondolni is rossz rá

2012. jún. 9. 10:03
 3/19 anonim ***** válasza:
51%

Másnap le se szartam az egészet.

Ilyen hülyeségeken nem fogok fenn akadni.

Akkor jól érzed magad helló.

Mit bánjak meg? Minek rágjam magam rajta?

Hát buli volt.

Így kéne gondolkodnod.

2012. jún. 9. 10:04
 4/19 A kérdező kommentje:

ki mondta hogy rólam van szó? :DDD:DD:D

megkérdeztem, mert volt olyan hogy jól éreztem magam, meg volt nagyon megbántam..:)):) nem kellenek a bölcsességek köszi:D

2012. jún. 9. 10:07
 5/19 anonim ***** válasza:

1/1 csúnya volt :D

f18

2012. jún. 9. 10:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer bántam meg, mert tudtam, hogy nagyon tetszem a lánynak, én meg nem akartam tőle többet. A sok pia meg feloldotta a gátat. Másnap meg is mondta, hogy szerelmes belém, amit azért valahol sejtettem előre..

Igazából azt bánom, hogy fájdalmat okoztam, pedig elkerülhető lett volna.

2012. jún. 9. 11:00
 7/19 anonim ***** válasza:
1 sráccal nagyon megbántam :D De csak úgy a semmiből letámadott xD Nem is volt jó vele csókolózni :D
2012. jún. 9. 11:02
 8/19 anonim ***** válasza:
előttem leszopott két niggert csávót.. furcsa ízek, meg szőrszálak voltak a számban..:ss
2012. jún. 9. 12:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem sokszor csókolóztam részegen, de mindet megbántam. Az egyiket azért, mert gőzöm sem volt, hogy a srác "hogy került a számba", és amiatt szégyelltem magam, mert nem jellemző rám ilyesmi. A másikkal az volt a baj, hogy utólag kiderült, hogy egy szar alak, ugyanis komoly kapcsolata volt amiről egy szót sem említett...nagyon csalódott voltam, azt hittem jobb emberismerő vagyok, mert olyan kis kedves jóléleknek tűnt, aki nem tenne ilyet.
2012. jún. 9. 12:43
 10/19 anonim ***** válasza:
öö igen.. :D kétszer is
2012. jún. 9. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!