Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor bántatok meg egy 'részeg' csókolózást valakivel?
Meg se tudnám számolni hány ilyen volt életemben :D
De sosem bántam meg.
Eddig kettő ilyen volt az életemben .. :D A múlt hetit megbántam, mert nem akarok szerencsétlen sráctól semmit, meg is mondtam neki, ő meg annyit tudott reagálni, hogy "attól még barátok lehetünk". Hát na :D Tudta, hogy részeg vagyok, nem tudom miért képzelt mögé többet.
A másik 1 hónapja volt, azt azért bánom, mert nem volt több :DD Még mindig iszonyat bejön, de nem az a komoly kapcsis fajta :D
Hallod, azokból egyet se bántam meg! De nem volt sok, 1 vagy 2 kezemen meg tudom számolni talán. A józanul csináltakat jobban bánom, ezek szerencsétlen kis lányok voltak eddig, akikhez nem vonzódtam.
28/f
Tudom hogy régi kérdés de valakinek elkell mondanom..
Két napja volt egy buli, és hát nem voltam teljesen részeg, de azért eléggé felvoltam pörögve.. egy idegen gyerek oda jött hozzám, akivel néhány szót beszéltem, majd elmentünk táncolni és megakart csókolni. Elsőre nem engedtem, mert megfogadtam régebben magambak hogy addig nem csókolózok senkivel míg el nem kezdünk járni... de nem kellett sok hogy ne csattanjon el, de utána már nem is érdekelt. Együtt táncoltunk egész este és nagyon sokat smároltunk. Csak azért bántam meg mert rájöttem hogy valószínűleg a gyerek nem akar tőlem többet mivel nem írt facebookon, meg mert kiderült hogy drogozik is, és én pedig ilyen embertől nem akarok semmit. Valamint az bánt talán legjobban, hogy az összes barátom aki ott volt a buliban látott engem, és tisztán emlékeznek mindenre.
Arról nem is beszélve, hogy ezzel a fiúval csókolóztam először, nem pedig olyan valakivel akivel talán összejöhet valami.. szóval ja, én megbántam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!