Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből hanyast adnátok erre a lányra?
Figyelt kérdés
CSak azért kérdezem, mert eléggé hasonlít rám . Köszi a választ =)
http://www.youtube.com/watch?v=gKhjaGRhIYU&feature=youtu.be
2012. júl. 29. 15:53
21/37 anonim válasza:
A videóban szereplő "énekesnő" neve: Rickard Engfors.
Egy férfi. Írd be nyugodtan a google képkeresőbe a nevét. Úgyhogy mint nőt 10-ből 0-ra értékelném, bocs. De ordít róla hogy pasi. Ha tényleg eléggé hasonlítasz rá, akkor az pech.
22/37 anonim válasza:
Ja és egy másik bizonyíték, hogy Rickard van a dalban és nem mondjuk Rachel:
23/37 anonim válasza:
Férfinak sem szép, nőnek meg kifejezetten ronda.
Te meg csak tesztelni akartad, hányan nem jönnek rá.
24/37 A kérdező kommentje:
Jézusom, Jéézusom, ahhhh , utolsó , szerintem meg a ffi a nőies !
2012. júl. 29. 16:57
25/37 A kérdező kommentje:
mármint 21-es
2012. júl. 29. 16:57
26/37 anonim válasza:
Abszolút nem nőies. Valami nincs rendben a fejedben ha szerinted ez a nőies. De maradj nyugodtan ezen az állásponton, engem cseppet sem zavar.
27/37 anonim válasza:
Jájj...,10/3 Egyáltalán nincs benne semmi nőiesség!Főleg ha ez egy férfi,ez egy "dezső"....
28/37 anonim válasza:
Az a durva, hogy ismerek egy csajt, aki még ennél is férfiasabb és oda vannak érte a pasik,pedig amikor megláttam 100 %-ig biztos voltam benne, hogy fiú.
29/37 anonim válasza:
30/37 anonim válasza:
Hát ezt jól besz*ptad kedves kérdező. :D Nem lennék a helyedben, ha rá hasonlítasz nőként, amikor ordít róla, hogy férfi nőnek öltözve és sminkelve. Férfias az arca, a lába, a keze... Ennyire suta nem lehettél/lehetsz, hogy erre nem jöttél rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!