Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből hanyast adnátok erre a lányra?
Figyelt kérdés
CSak azért kérdezem, mert eléggé hasonlít rám . Köszi a választ =)
http://www.youtube.com/watch?v=gKhjaGRhIYU&feature=youtu.be
2012. júl. 29. 15:53
12/37 anonim válasza:
Inkább magadról tegyél fel képet, mert ez tényleg olyan mint egy shemale.
14/37 A kérdező kommentje:
ha sportol az ember akkor miért már egyből transzi ?!
2012. júl. 29. 16:09
16/37 anonim válasza:
Kérdező, nem azért mert sportol, hanem olyanok az arcvonásai, mint egy férfinak...
17/37 anonim válasza:
Figyi, én csak beletekertem, és kimerevítettem a képet az arcánál.
1)Festőhengerrel sminkel
2)nagy horgas férfi orra van
3)férfias arc-és szemöldökcsontja
4)"Érdekes" hajvonala, szerintem takargatja, hogy kezd kopaszodni, mint a legtöbb férfi.
5)Így énekel egy férfi, ha elváltoztatja a hangját. Tudom.
6)Az az érzésem, hogy a mellnél bő ruha a mell hiányát hivatott eltakarni.
Nem figyeltem különösen, de nekem nem úgy tűnt, hogy a csontozatából fakadóan is széles a válla.
7)kevés nőnek ilyen hatalmas a keze.
8)egyszer már írtam, de ez a legfontosabb,. tehát megismétlem:festőhengerrel sminkel.
Transzvesztita
18/37 anonim válasza:
ha nő lenne és hízna pár kilót akkor lehet bejönne
19/37 anonim válasza:
neeem, aki sportol az nem így néz ki, inkább keress más képet, ami hasonlít rád, vagy arc nélkül rakj fel egyet :)
20/37 anonim válasza:
Ha hasonlít rád, akkor ronda pasi vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!