Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fog keresni, vagy mondjak le erről?
sziasztok. az lenne a proglémám, hogy neten egy közös ismerős alapján megismertem egy nálam 2 évvel idősebb fiút. Sokat beszélgettünk, szinte mindennap, nagyon rendesnek tűnt. Kamoztunk is 2× szimpatikusak voltunk egymás iránt, érdeklődött is,talira is elhívott csak közbe én meg a nagyimhoz lementem egy teljes hétre, és amikor hazajöttem 2× beszéltünk, és egyszer csak lelépett( elvileg rossz a nete) és azóta felse jött, 2,5 hete, és még levelet is írtam h mi van vele.. elolvasta v öt napja , kiírta h elolvasta, és megelégeltem és írtam neki h válaszolhatott volna és leirtam h ha nem szeretne semmit azt is írja meg, v akkor töröljük egymást, mert ez így elég rossz..és 2 napra rá válaszolt hogy sajnálja h nem írt, nem ért rá és h még mindig akar velem találkozni.. írtam ha szeretne tőlem vmit írjon, megtalál engem msn-en is stb.. és nemtudom, hogy mit fog válaszolni.. nem akarom hogy jégkirálynőnek gondoljon, csak én tényleg lassabban nyílok meg.. nem volt még barátom és igen tapasztalatlan vagyok a dolgokban..és nemis várom el h egy fiú megváltozzon értem, csak h szeressen, komolyan vegyen és ne csak a szexre kelljek.. am ma válaszoltam neki.. szerintetek fog keresni? én nem tudom h mit gondoljak, reménykedek h keresni fog, de már nem értem a fiúkat :(
16,5 L

igazából nem tudjuk megmondani a jövőt.vannak lányok akivel én is szoktam levelezgetni/camozni,és még sem szeretnék tőlük semmit.(legalábbis nem úgy áll a helyzet)
mert jól esik,hogy van kivel beszélni.lehet,hogy nem akar megbántani.
De lehet az is,hogy keresni fog

3.válaszoló vagyok.
tudod sajna van mikor amit helyesnek gondolunk nem helyes.nem akarunk megbántani,és ebből sajna ilyesmi helyzetek fordulnak elő.azt gondolom,hogy egy nem bántó lehet.és sajna nyitva marad a dolog,hogy lehet belőle valami.pedig annak kicsi az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!