Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek boldog párkapcsolat nélkül?
Hosszú távon szerintem nem működhet. Rövidtávon tök jó tud lenni, de én akkor is érzem, hogy valami hiányzik.
24/N
Elméletileg lehetsz, gyakorlatilag nem, legfeljebb bebeszélheted magadnak. Aztán, ha majd az utolsó pillanatban lepereg előtted életed filmje, sajnálni fogod.
40/F
Rövid távon biztosan.
Aki kifejezetten magának való, annak hosszú távon is jó egyedül. De a legtöbb ember mégis inkább társra vágyik.
én több, mint egy éve vagyok egyedül. megismertem pár csodás embert, akik teljesen lekötnek, eljárkálok, képzem magam, fejlesztem a személyiségem, teljesen jól elvagyok.
a párkapcsolatom elég csúnyán ért véget, sok vitával, utána nem kevés hónapig tartott, mire magamhoz tértem. nem azért, mert még szerettem, mert már nem, hanem azért, mert teljesen feladtam önmagamat miatta. teljesen megváltoztam, hogy neki megfeleljek. ezt többet senkiért nem akarom megtenni, mert kínszenvedés volt utána kikerülni az egyedüli életbe...
nem érzem magam úgy, hogy most tudnék egy normális párkapcsolatot kialakítani. lett volna rá lehetőségem, de senkit nem akartam átverni. nem érzem, hogy a közeljövőben tudnék szerelmes lenni, volt 1 srác, akivel kavargattam, és pár évvel ezelőtt simán belezúgtam volna, de most nem. valódi érzelmek nélkül meg nem akarok párkapcsolatot azért, hogy legyen valakim. lefoglalom én magam így is eléggé.
szal én most így jól érzem magam. nem tudom, meddig lesz ez így, ameddig nem találok megfelelő embert, biztos nem kényszerítem magam párkapcsolatba. van, akinek már ez a cirka másfél év is hosszútávnak számít, (mert 1-2 hónapnál tovább nem bírja egyedól) amióta én egyedül vagyok, nekem ez még bőven nem hosszú távú dolog.
Utolsónak:
Teljesen érthető. Ez még nem hosszútávú dolog.
Hasonló cipőben járok, egyelőre én sem akarok kapcsolatot. De nyilván ez nem végleges, csak ki kell hevernem az exemet.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!