Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élek és nem tudom mit tegyek mert a szüleim tilják de szeresük egymást és attòl félek hogy csalòdni fogok és akkor a szüleim lesznek mellettem help! Tanács?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 01:06
11/13 anonim válasza:
Jó de pontosan MIT nem szeretnek a szüleid a másik családban?
Ezt kérdezd meg tőlük.
Elég nagy vagy már ahhoz, hogy ne csak úgy tiltsanak valamitől hogy "mert én azt mondtam" hanem indokolják már meg, hogy pontosan MITŐL és MILYEN okból féltenek.
12/13 A kérdező kommentje:
Maga a csaladjat nem szeretik :( de engemet nem erdekel a csalad :( elvileg nem a csaladjat kell szeretnem de attol fele a tiltas ellenere is egyutt leszunk hogy akkor csalodok
2012. júl. 28. 17:10
13/13 Nacui válasza:
Ha csalódsz, akkor csalódsz, ez van. Mindenki csalódott már, és még fog is. 18 éves vagy? Akkor anyádék mit szólnak bele kivel vagy?! Én is távkapcsolatban élek, én 16 éves vagyok a párom pedig 23, amikor csak lehet találkozunk, de nehezen megy mert ő külföldön dolgozik. Anyámék még se mondják, hogy ne. Kedvelik a gyereket (látszólag), azt ennyi. Ha ebben a korban lennél azt mondanám, ismertesd meg a szüleiddel, a fiút és a családját is, de mivel 18 éves vagy, csak annyit tudok mondani, ne hagyd, hogy a szüleid bele szóljanak az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!