Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csunyacska fiunak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csunyacska fiunak is lehet szep baratnöje?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztalyban nekem tetszik es kb. fel eve az egyik oran volt egy olyan kijelentese hogy ,,ide ülhet mellem,,...ez ram utalt mert eppen rolam volt szo...ez jelentheti azt hogy tetszem/tetszettem neki?de szerintem en nem nezek ki vmi jol..bar anyam azt mondja h milyen szep vagyok meg minden de gondolom minden szülö ezt mondja a sajat gyerekenek..
2012. júl. 27. 15:36
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
de nekem nem..
2012. júl. 27. 16:06
 22/25 anonim ***** válasza:

nem ismered például azt sem tudod hol lakik :D

attól hogy osztálytársad még nem ismered a személyiségét, tehát majd neten vagyis facebookon fogtok beszélgetni vagyis ismerkedni :D = netes ismerkedés

2012. júl. 27. 16:07
 23/25 A kérdező kommentje:

mert?en kb. az osztalbol tok 7 embert akit tudom h hol lakik...es a többiekkel is kijövök de nem tom hol laknak :D

szal attol meg ismerhetem hogy nem tudom hol lakik..

2012. júl. 27. 16:11
 24/25 anonim ***** válasza:

mindegy nem érted

a kijövök vagyis az elhaverkodok vele a szünetekbe nem jelenti azt hogy ismerem vagyis jó barátok vagyunk és tényleg ismerem

azt akartam ezzel mondani hogy lehet hogy az osztálytársad a csaj de ha nem beszélgettél vele még életedben 15 percnél többet akkor nem ismered...

2012. júl. 27. 16:19
 25/25 anonim válasza:
Lehet,természetesen.Nekem is volt "csúnya" barátom...egyáltalán nem tetszett,de haverkodtunk,aztán több lett belőle,mert ilyen gyengéden senki nem puszilgatta az ujjaimat azóta sem és olyan kívánatos lett hirtelen. :) Kedves volt és megértő velem.Kivárta az idejét...érezte,hogy eljön.Az volt az áttörési pont,úgy 2 hónap után,az ujjpuszi...Persze akkor mi már nem iskolások voltunk és a végén még ő dobott engem fél év után,úgy képzeld!A csúnya fiú a szép lányt...Úgyhogy csak bátran fiatalember mindig,a dögös lányoknál is! :)
2015. máj. 11. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!