Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csunyacska fiunak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csunyacska fiunak is lehet szep baratnöje?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztalyban nekem tetszik es kb. fel eve az egyik oran volt egy olyan kijelentese hogy ,,ide ülhet mellem,,...ez ram utalt mert eppen rolam volt szo...ez jelentheti azt hogy tetszem/tetszettem neki?de szerintem en nem nezek ki vmi jol..bar anyam azt mondja h milyen szep vagyok meg minden de gondolom minden szülö ezt mondja a sajat gyerekenek..
2012. júl. 27. 15:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
véletlenül sem azért lép le mert mondjuk menekül előled? :D na jó nem most komolyan: az hogy épp nincs fennt kizárja azt hogy írj neki vmit? mert azt később nem tudja megnézni és nem tud rá válaszolni ha akar...szedd össze magad
2012. júl. 27. 15:48
 12/25 A kérdező kommentje:
azon mar en is gondolkodtam hogy azert lep le mert utal...de valahogy ez kizart mert lajkolta mar egy csomoszor..behegyzes, kep..stb
2012. júl. 27. 15:50
 13/25 anonim ***** válasza:

az hogy lájkol egy bejegyzést még nem azt jelenti hogy te tetszel neki hanem a bejegyzés...de ezzel nem elkeseríteni akarlak

ha meg 12 éves vagy akkor szerintem még várhatsz a csajozással...bár már a mai világban...:D

2012. júl. 27. 15:54
 14/25 A kérdező kommentje:
nem ...azt nem modtam hogy ez miatt tetszem neki..csak hogy az ki van zarva hogy utal..
2012. júl. 27. 15:56
 15/25 anonim ***** válasza:
barátnoszerzes.hu
2012. júl. 27. 15:57
 16/25 A kérdező kommentje:
nem fogok neten ismerkedni....-.-"
2012. júl. 27. 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:
végülis a facebook sem számít netes ismerkedésnek :D
2012. júl. 27. 16:00
 18/25 anonim ***** válasza:
mondjuk nem is mondta senki hogy utál, de az hogy utál nem jelenti azt egyből hogy szeret...lehet hogy semleges vagy számára
2012. júl. 27. 16:00
 19/25 A kérdező kommentje:
a face az nem eppen ismerkedes hiszen ismerek 3 eve
2012. júl. 27. 16:02
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem a facebook lassan a sok fiatal második otthona :D
2012. júl. 27. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!