Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ilyen?

Figyelt kérdés

"én most megyek 6.-dikba és van barátom szeretném ha megcsókolna, szerintem nem korai mi ölelkezünk néha fogjuk egymás kezét.Volt az arca egy puszi de más nem nagyon. am nekem volt eddig 4 pasim de voltak olyan komolyak mint ez a mostani.Nagyon nagyon nagyon szeretem öt!"

Ezt egy KISGYEREK válaszából idéztem, aki arra a kérdésre reagált hogy szerintünk korai-e járni 6. osztályos korban.

2012. júl. 27. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Na én meg már közel 30 vagyok, és gyerekkoromban már az "oviban" volt "barátom", mint ahogyan már anyukám idejében is ezeket az aranyos szövegeket nyomatták a kisgyerekek! :)

És képzeld: meg is pusziltuk egymást. Jó korán kezdtük, mi? :D

2012. júl. 27. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
szerinted normális hogy idézgetsz 10 éves csitriktől ahelyett hogy a saját dolgoddal törődnél ?
2012. júl. 27. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktam mások életében turkálni, csak szerintem megdöbbentő hogy egy két 10-11 éves kisgyerek pasizik/csajozik. És ezek a mai csemeték nem állnak ám meg a puszinál...
2012. júl. 27. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az a megdöbbentő, amikor 12-13 éves kisfiúk kérdezgetik, megfelelő hosszú-e a farkuk?

Ez a fenti szöveg teljesen szimpla. Nekem 12 évesen a 18 éves fiúk tetszettek (aztán persze a velem egykorúak), és ilyen szövekeget mi is levágtunk néha az osztálytársaimmal. És pasizgatás is volt, meg "ezzel jár, azzal jár". Mégse lett semmi bajunk. Sőt, nagymamám egyik legszebb gyerekkori élménye, hogy 6-ban kivel tetszettek egymásnak.

Talán ártatlan dolog a fenti.

2012. júl. 27. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!