Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Edzésen megismerkedtem egy fiúval és nekem nagyon bejött. Szeretnék közelebb jutni hozzá de két probléma is van.1. 4 év van közöttünk. 2. A pasi egy csaj mágnes, (szerintem) akaratlanul is vonza a lányokat (a beszélgetésekből kiderült számomra hogy megszámolhatatlan mennyiségben vannak lány barátai). Persze sokat beszélgetünk, meg röhögünk de akkor is sok a nagyon kínos csönd...... Mit tegyek hogy legalább egy kicsit feljebb jussak?

2012. júl. 27. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy az ilyen pasik legtöbb esetbe ki is használják, hogy sikerük van, és általában nem kötelezik el magukat amíg nem élték ki a vágyaikat...minden téren...:D

De ha te komoly kapcsolatot akarsz tőle, akkor a szívéhez kell közelebb kerülnöd, azt kellene elérned, hogy a sok csaj már ne legyen lényeges számára. Ha gyakran beszélgettek..és úgy veszed észre, hogy keresi a társaságodat, próbáld meg elhívni valahova. ( Igen, most lehet mondani, hogy egy lány ne hívjon randira fiút..de ha akarsz valamit akkor a kezedbe kell venned az irányítást...próba szerencse! )

Pl. valahogy így: Egyik estére meghívod, hogy igyatok meg pl. egy koktélt..barátnőiddel mentél volna, de nem érnek rá..és nem akarsz otthon ülni. Van-e kedve? Aztán ha igent mond, akkor bármilyen téma jöhet...mindent hozz fel, és ha csak egy-két közös témátok van, már nyertél mert nincs a kínos csend. Ezalatt az este alatt legalább te is rájönnél, hogy tudnál-e vele lenni...mert azért a kommunikáció elég fontos dolog egy kapcsolatban..

Ha esetleg nem jönne össze a randi, csak haverkodj vele tovább, még úgy is lehet esélyed...de közben ismerkedj másokkal is. Mert valószínű ő is azt teszi.

Sok szerencsét!:)

2012. júl. 27. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
26%
szerintem szilvásgombócot csinálj, mert azt szeretem
2012. júl. 27. 13:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek az válaszolnám hogy 16 vagyok és nem (hangsúlyozom) OLYAN lány vagyok. Amúgy meg találkozni is fogok vele csak kéne valami programm. ( A mozit már ne írjátok :) )
2012. júl. 27. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!