Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek? LÉCCI
Kezdek meg zavarodni.. van 2 fiú az egyiket nem rég ismertem meg totál belém esett ,a másikba én estem bele kb 2 éve..
1.:akit nem rég ismertem meg,totálisan belém esett.... mondta jöjjünk össze ,de nem tudom mit érezek iránta..többet mint barátság,de kevesebbet mint szerelem..
ha össze jönnék vele nem tudom tudnám e igazából szeretni
2.:rám sem néz,de nem tudom érez...nagyon teccik,mindig vele álmodok,rá gondolok,egyszoval tuti szerelmes vagyok belé,ugy érezem ő a nagy Ő...
Szerintetek jöjjek össze az 1-ső sráccal vagy várjak még a 2-ikra hátra lép????
Az eszem az 1-őt mondja de a szívem a 2-est.. :((
Ebből kijöhetsz nagyon jól, de nagyon rosszul is.
Példa az elsőre: A srác, akit 2 éve kinéztél, megmondja, hogy tetszik neked. Összejössz a nagy Ővel, a másik srácot meg lekoptathatod.
Példa az utóbbira: A sráccal egyszercsak valahogy kontaktusba kerülsz. Kiderül, hogy rohadtul nem kíváncsi rád. Ekkor viszont foghatod a fejedet, hogy 2 éve vártál a semmire, és a másik srácot, aki viszont lehet, hogy mindent megadott volna érted, lesz*rtad magas ívről, és ő emiatt nem jön össze veled. Két szék között esel a pad alá.
szerintem se válaszd egyiket se vagy pedig várhatsz még a 2.-ra, bár szerintem ha eddig nem érdekelted, akkor megeshet, hogy ezután sem fogod. " És ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel."-sitty-sutty elszaladnak az évek és nem várhatsz rá az örökkévalóságig, mert tényleg az lesz, hogy vagy észre vesz, vagy elszalasztod a lehetőségeidet.
De én azt ajánlom, hogy ne gyere össze az elsővel. Nekem is van egy udvarlóm, aki szinte a csillagokat is lehozná nekem, de sajnos képtelen vagyok szeretni. Tudom, hogy én vagyok ostoba, mert fantasztikus srác és a bajban mellettem állt, de nem megy. Lehet, hogy évek múlva, jó pár csalódás után visszafogom sírni, hogy nem kellett nekem, de nem megy. Nem lehet erőltetni. Csak sajnos érzem, hogy a végén én szívom meg, hogy elszalasztottam. Mint már írtad te is kérdező,az eszem őt súgja, de a szívem még mindig másé :) és én akkor már inkább a szívemre hallgatok :)
Mond el a másodiknak h tetszik! Csak igy tudsz elörébb lépni, én is elmondtam már azoknak akik tetszettek, de utánna már eggyáltalán nem paráztam, mert tudtam hogy tudja, és már nincs visszaut. És igaz nem jöttem össze veluk, de legalább nem izgulok azon hogy mivan ha én is tetszettem neki? Csak nemtudta h nekem tetszik? És azota is jo barátok vagyunk :) és már el is mult a nagy szerelem ... :D
közelits felé, kuldj jeleket, és aztán mond el, majd elválik mi lesz :) Semmit nem veszithetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!