Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék lejjebb adni az igényemből?
nagyon válogatós vagyok és idegesít már nagyon.
nem tudom hogy adjak lejjebb, pedig szeretném, de nem megy.
pedig próbálok olyan srácokkal kapcsolatot kialakítani akik nem tetszenek, de egy idő után mindig véget vetek a dolognak mert nem tudok tovább lépni.
így soha sem fogok magamnak barátot találni.
ja és külsőre gondolok

Nekem fontos az arca, fogjon meg valamivel. A testre meg ne legyen nagyon kövér meg sovány sem, kigyúrtnak sem kell lennie, átlagos.
kisugárzás ami talán fontos, de nehéz ezt leírnom,
rá kell néznem és azt mondanom hogy: na igen, ő kell

Ezek csak külsőségek, mulandó értékek. Ha majd valaki igazán megragad egy tulajdonságával, akkor hidd el, hogy magától lejjebb adódnak az igényeid, és nem lesz fontos, hogy van-e egy kis pocakja, vagy mondjuk egy kicsit kevésbé hasonlít az általad elképzeltre. Légy nyitott, és meglátod, ha találkozol a megfelelő személlyel, ezek az igények majd eltörpülnek amellett, amit az illető egész lénye kivált belőled.
Én is hasonló igényekkel indultam neki a párkeresésnek, és ekkor színre lépett a férjem, akinek volt egy kis sörhasa, nem volt izmos és kigyúrt, szimplán csak ő maga volt és engem akkor már egyáltalán nem érdekelt, hogy ezek eddig kizáró tényezők voltak nálam. Ennek már 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!