Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 év közötti, társ és család nélküli férfiak és nők! Mióta vagytok egyedül és miért?
Figyelt kérdés
Mióta?
Miért, tehát mi az oka az egyedüllétnek? Kerestek párt, vagy nem? Ha igen, milyen kapcsolatra vágytok?
Kort és nemet írjatok!
Válaszokat köszönöm és zöld kézzel díjazom!
Zoli, pszichológus tanonc
2012. júl. 27. 09:02
11/17 anonim válasza:
3 éve. Volt egy érdekes kapcsolatom, de azt hiszem az az előtti kapcsolatomból származó önbecsüléshiánynak köszönhetően kapcsolatfüggő lettem, ráakaszkodtam, kiakasztottam és ezzel elüldöztem. Nem keresek párt, mert még mindig az előző páromat szeretem. Ha keresnék, elég válogatós lennék, és ennek tudatában megpróbálok most felnőni a saját igényeimhez, hogy ha valaha eljutnék oda, hogy párt keressek, a sok igényem mellé ne a nagy semmit adjam cserébe. 31/N
12/17 anonim válasza:
43 éves nő vagyok, egy éve egyedül. Az okokat nem írom le, mert terjedelmes regény lenne belőle, a lényeg, hogy per pill jól érzem magam egyedül, tetszik a függetlenség, nincs szükségem senkire, úgyhogy nemhogy nem csak hogy nem keresek párt, de nem is vágyom társra. Alkamlazkodni nehezen tudnék már, erőltetni peg véleményem szerint nem érdemes.
13/17 anonim válasza:
Két hónapja vagyok egyedül, mert az uram lelépett egy fiatalabb nővel. Egyelőre tuti nem fogok keresni párt, mert ezt kell kihevernem, meg mert a saját életem építem fel éppen. 37N
14/17 anonim válasza:
Az az elszomorító, hogy a mai világban olyan könnyen "dobják el" azt az embert, akit egykor szerettek, akivel felépítettek egy közös jövőt, akivel esetleg családot alapítottak... Eldobunk embereket, szerelmeket, társakat bízva abban, hogy majd lesz jobb... Nincs már meg az a késztetés, hogy a problémákat megoldjuk, inkább menekülünk tőlük, és bízunk abban, hogy mással jobb lesz...
És rájövünk, hogy mégsem. :(
15/17 anonim válasza:
Kettes vagyok. Aranyosak vagytok, de nekem most kifejezetten párkapcsolat nélküli életre van szükségem, hogy rendezzem a soraimat :)
16/17 anonim válasza:
39 éves szingli nő vagyok.4 évig éltem az exel,míg képbe nem jött a harmadik.Ennek oka,hogy a munkám miatt eltávolodtunk,elhidegültünk egymástól.Még nem tudtam túl lépni rajta,de ő már igen.1 éve vagyok szingli,de még nem állok készen egy új kapcsolatra.
17/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Azt elfelejtettem ,hogy én ezekkel a dolgokkal család és barát nélkül harcolok.Baromi nehéz.Talán valaki tud valami tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!