Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nagyon gyerek vagy meleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nagyon gyerek vagy meleg?

Figyelt kérdés
16 éves fiúról van szó. Helyes, de még sem érdeklik a lányok, mindegyiket elutasítja. Meleg, vagy csak nagyon gyerek még? Esetleg bőség zavara van?

2012. júl. 27. 00:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16 évesen nem hiszem, hogy krvákhoz jár...
2012. júl. 27. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fejlődésileg még vissza van maradva tehát nagyon gyerek még. Vagy nagyon önbizalomhiánya van. Vagy ami még lehet az hogy lehet tetszik már neki egy lány és azért utasítja vissza a többit mert neki csak az az egy kellhet, ezt nem lehet tudni. Vagy lehet azért mert tényleg meleg. Mivel nem ismerjük a srácot te sem ismered így nem tudhatod mi lehet a háttérbe. Nekem volt egy ilyen osztálytársam sosem láttam még nővel pedig már 22 éves itt lakik tőlünk nem messze régen suliba menet sem láttam lányokkal beszélgetni meg sosem láttam őt sehol. A végén kiderült hogy szellemileg kicsit visszamaradott meg még egyszerűen nem érdeklik őt a lányok sem, pedig nem meleg egyáltalán, persze én ezt az egyik rokonától tudom meg ezért nem is szekáljuk miatta. Most sem látom még őt senkivel sem pedig vannak haverjai de bulizni sem megy el velük, meg lányokkal szinte szóba sem hajlandó állni. A barátnőm egy fősulira jár vele szinte ugyan abba a csoportban vannak főleg lányokkal körül van véve jobbnál jobbakkal de mindenkit elutasított. Szóval lehet egyszerűen nem érdekli őt a szerelem, ahogyan azt a srácot sem akiről te beszélsz.
2012. júl. 27. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!