Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gáz ez egy kicsit? :DDD...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ez egy kicsit? :DDD nem értem hogy lehet ekkora melleket csinálni . Kész átverés

Figyelt kérdés

ilyen a melle alapból : [link] (tehát semmi )

tömött bikinibe : [link]

és ahogy általába hordja : [link]

Grat .

2012. júl. 26. 23:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
#7: persze, látszik is, hogy milyen jószándékú. Ezért is dobta bele a prostit a keresőszavak közé. Ne nézz már madárnak! IQ negatív unatkozó csaj nem talál pasit, ezért földobál más csajokról lejárató dolgokat, hogy azt képzelje, ha mások rosszak, attól ő milyen jó lesz. Hát nekem, ha egyedül élne a földön, és én is 12 éves lennék, mint ő, akkor se kéne.
2012. júl. 27. 00:49
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Kicsit gáz tényleg,

De próbáld átérezni a helyzetét.. biztos nagyon zavarja hogy ilyen lapos.. és valahogy kompenzálnia kell.

2012. júl. 27. 01:06
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Az Istenit.

Szerencsétlen csajnak semmi melle, ennyivel megpróbálja magát jobban érezni.

Lehet nektek ez átverés, meg ú, meg á, de akkor képzeljétek el, hogy mondjuk 5 cm-es a farkatok és átérzitek, hogy rossz neki...

2012. júl. 27. 08:10
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
saját magát csapja be, engem hidegen hagy
2012. júl. 27. 09:22
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem mindegy az neked, hogy mit csinál a melleivel? Ha ettől jobban érzi magát akkor...Amúgy meg ha szép az arca meg a testalkata is, akkor egy normális pasi úgysm azt fogja legelőször nézni, hogy na akkor milyen mellméretekkel rendelkezik a lány. Meg ahogy leírták előttem, biztos kellemetlenül érzi magát tőle. Bár nem is csodálom, mikor ilyen emberek vannak akik ebből csinálnak viccet, hogy lapos-e a lány vagy nem..Az ilyen embereknek akik így feldobálnak képeket másokról ide, azoknak meg az agyuk lapos kissé :D Azon meg a push up se segít...
2012. júl. 27. 10:23
 16/19 anonim ***** válasza:
56%

szegény csaj :|

pedig biztos aranyos

2012. júl. 27. 11:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon fiatal vagy még, és semmi felelősségérzeted nincs, hogy mások képeit felpakolod ide. A 11-essel egyet értek.

Nincs azzal semmi probléma, ha egy lány tetszeni akar, te talán nem így vagy ezzel? Nem tudom mit szólnál hozzá, ha valaki a te képeidet rakná ki ide mustrára!

2012. júl. 27. 13:36
 18/19 anonim válasza:
persze durva de mint kismellű :/ azért megértem hogy tetszeni akar mondjuk ha akkora mellei vannak mint az elsőn abból kitömöttel sem lehet olyanokat "csinálni" mint a harmadikon
2012. aug. 5. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:

És ez neked miért jó? Nekem is kicsi a mellem, és megértem, ennek ellenére, amikor nekem lekerült a melltartóm, egy pasit nem láttam csalódottnak.. :)

Szerintem egy féltékeny p.csa vagy, aki nem talál pasit, ezért olyat fikáz, akinek van.

2012. dec. 9. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!