Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ez egy kicsit? :DDD nem értem hogy lehet ekkora melleket csinálni . Kész átverés
ilyen a melle alapból : [link] (tehát semmi )
tömött bikinibe : [link]
és ahogy általába hordja : [link]
Grat .
Kicsit gáz tényleg,
De próbáld átérezni a helyzetét.. biztos nagyon zavarja hogy ilyen lapos.. és valahogy kompenzálnia kell.
Az Istenit.
Szerencsétlen csajnak semmi melle, ennyivel megpróbálja magát jobban érezni.
Lehet nektek ez átverés, meg ú, meg á, de akkor képzeljétek el, hogy mondjuk 5 cm-es a farkatok és átérzitek, hogy rossz neki...
szegény csaj :|
pedig biztos aranyos
Nagyon fiatal vagy még, és semmi felelősségérzeted nincs, hogy mások képeit felpakolod ide. A 11-essel egyet értek.
Nincs azzal semmi probléma, ha egy lány tetszeni akar, te talán nem így vagy ezzel? Nem tudom mit szólnál hozzá, ha valaki a te képeidet rakná ki ide mustrára!
És ez neked miért jó? Nekem is kicsi a mellem, és megértem, ennek ellenére, amikor nekem lekerült a melltartóm, egy pasit nem láttam csalódottnak.. :)
Szerintem egy féltékeny p.csa vagy, aki nem talál pasit, ezért olyat fikáz, akinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!