Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ez egy kicsit? :DDD nem értem hogy lehet ekkora melleket csinálni . Kész átverés
ilyen a melle alapból : [link] (tehát semmi )
tömött bikinibe : [link]
és ahogy általába hordja : [link]
Grat .
gáz ha szépnek,
akar látszódni a lány?
nála legalább,
nincs fiúkban hiány.
Az nem tömött bikini, sok facebook pózer csaj auz csinálja hogy a kezével nyomja befele a mellét, ha megnézed a másik tök nemolyan, és ami nagyobb azt a kezével nyomja...
Amúgy meg csak neki rossz :) Olyat mutat a világnak amije nincs is. Majd ha egy sráccal összejön és levakarja róla a valszeg push up / zoknival tömött melltartót,leesik az álla hogy nem az van ott aminek kéne.
Nekem 75/A a melltartóméretem, és büszke vagyok rá, legalább biztosan tudom hogy nem a melleimért szeret a barátom (őket is szereti, de nem miattuk van velem :))
Amúgy tipikus "kirakom a mellem facebookra és lájkolnak 200an" lány? Mert akkor elég érthető, sajnos rengeteg van ezekből ma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!