Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem megint?
Figyelt kérdés
Volt egy srác akibe szerelmes voltam és volt is köztünk valami..de ennek már legalább 10 hónapja..azóta nem is beszéltünk nekem már volt barátom neki van barátnője..és most valami hirtelen felindulásból elkezdtem nézegetni a képeit meg sokat gondoltam rá az elmúlt napokban..és most úgy érzem még mindig szeretem..és elkezdett hiányozni..pedig eddig teljesen jól voltam..nem is nagyon gondoltam rá..miért érzem megint?:(2012. júl. 26. 23:27
11/13 A kérdező kommentje:
14 év :DDDDDDDD tudom nagyon sok..de hát nem tehetek róla, hogy pont ő kell..egyébként nem akadok le nála..10 hónapig tényleg nem is nagyon érdekelt..igazából annyira elfojtottam, hogy még halvány gondolatát is kivertem a fejemből..:D csak most valamiért megint előjött..de majd elmúlik..éjszaka kicsit érzelmesebb vagyok..már reggel van és tudom, hogy túlélem..:D és köszi a tanácsodat :) hallottam már a könyvről, de még nem olvastam.. majd lehet neki látok:DD
2012. júl. 27. 09:42
12/13 anonim válasza:
előző vagyok... húú, hát az tényleg jó nagy szám, most mondanám azt, hogy a szerelemben nem szabnak határt, de szerintem te is jobban éreznéd magad, egy korodbeli sráccal... nagyon szívesen, és bármikor, ha baj van, írj rám nyugodtan, ha tudok segítek... a könyvet pedig érdemes elkezdeni, én imádom, és rajtam kívül még nagyon sokan... Én meg pont úgy vagyok, hogy este és reggel is, mert reggel tudom, hogy róla álmodtam(pl. ma is), igaz, van amikor nem emlékszem, hogy álmodtam volna róla, de érzem, hogy benne volt... áh, furcsa dolgok ezek :D
13/13 A kérdező kommentje:
jajj olyan nekem is van, hogy érzem, hogy benne volt :DDD
2012. júl. 27. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!