Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem megint?

Figyelt kérdés
Volt egy srác akibe szerelmes voltam és volt is köztünk valami..de ennek már legalább 10 hónapja..azóta nem is beszéltünk nekem már volt barátom neki van barátnője..és most valami hirtelen felindulásból elkezdtem nézegetni a képeit meg sokat gondoltam rá az elmúlt napokban..és most úgy érzem még mindig szeretem..és elkezdett hiányozni..pedig eddig teljesen jól voltam..nem is nagyon gondoltam rá..miért érzem megint?:(

2012. júl. 26. 23:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert éppen nincs senki, aki különösebben tetszene, uncsi az életed, és kell már egy kis dráma.:D Nyugi, majd kinövöd.:)
2012. júl. 26. 23:30
 2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak meginogtál, lehet, hogy a srác iránti érzéseidet elnyomtad, és most törtek a felszínre. Mindenesetre, ha nem haraggal váltatok el, akkor beszélhetnél vele, hogy mi újság vele mostanában, jól meg van-e a bnőjével, tudom, hogy ez nehéz, de igy újra közelebb kerülhetsz hozzá, találkozhatnátok(ha ő is akarja), és ha már jól elvagytok, és érzed, hogy küldd feléd jeleket, miszerint te sem vagy közömbös, akkor elmondhatnád neki, hogyan érzel. Remélem megoldódik :D
2012. júl. 26. 23:32
 3/13 A kérdező kommentje:

az biztos, hogy elfojtottam..

ááh...a közelébe sem megyek mert akkor tudom, hogy végem lenne..beleszeretnék újra és ő lenne minden gondolatom és tudom, hogy van barátnője és szeretik egymást..és azt is tudom, hogy nem szerelmes belém és soha nem leszünk együtt..ezért inkább nem akarom látni sem mert az is szörnyű..

( bocsi túl sok lett az "és" )

2012. júl. 26. 23:37
 4/13 anonim válasza:
Ő szakított veled? Ha igen, akkor mondta, hogy már nem szeret, mert ha nem akkor szerintem még mindig van remény... Tudod, a remény hal meg utoljára... És ha nem mondta, én akkor is rá irnék a helyedben, legalább beszélgetni vele, hogy megtudd, hogyan viszonyul hozzád... elküld a tudod hova, vagy értelmesen elkezdtek beszélgetni, hogy mi történt azalatt az idő alatt, amit kihagytatok egymás életéből :D... A találkozást pedig nem kell elsietni, ha észrevettél néhány jelet, akkor majd ráér :D
2012. júl. 26. 23:45
 5/13 A kérdező kommentje:

nem voltunk együtt soha..és nem is nagyon beszéltünk úgy..:D na ez elég hülyén hangzik..igazából nem is tudtunk mit beszélni..túl nagy a korkülönbség..egyszerűen csak akartuk egymást..csak én többet akartam mint ő sajnos..

tudom hogy nem érez irántam semmit elég nyilvánvaló..csak akkor még nem láttam..csak kis szerelmes hülye voltam..kb elolvadtam ha rám nézett:D ez egy nyaras dolog..nyáron ismertem meg akkor szerettem belé akkor történt köztünk pár dolog..és a nyár végével mindennek vége volt..tehát nem olyan dolog hogy most így kb 10 hónap után ráírok hogy miújság van..sosem írtam rá egyébként sem a büszkeségem miatt..mindig azt vártam ő írjon..de persze soha nem írt.. :)

2012. júl. 27. 00:01
 6/13 anonim válasza:
(ööö, én voltam a második, és az azt követő is, csak elfelejtettem irni)Értem, hát akkor gondolom van benned egy kis tartózkodás az irással kapcsolatban. Milyen messze vagytok egymástól? Mármint fent áll annak a veszélye, hogy találkoztok az utcán? Mert nekem is volt/van egy olyan fiú, aki osztálytársam volt, és nagyon szerelmes voltam belé(mostmár próbálom elnyomni ezt az érzést iránta:)), és amikor elkerültünk középsuliba, ugyanabba a nagyvárosba kerültünk, és hétfő reggelente láttam, mikor mentünk vissz a a koliba és suliba, de nem is ez a lényeg, egyik barátnőmmel ráirtunk - mikor nem volt fent - a nevemben, mert már agyon szenvedtem, és nem irt vissza. Viszont én úgy éreztem, hogy nem tettem még meg mindent, ezért akkor irtam rá, mikor fent volt, nem is kell mondanom, hogy még csak annyit sem irt, hogy kopj le, viszont semmit nem bántam meg. Viszont az én srácom, egy bunkó paraszt focista, akivel még akkor se nagyon beszéltem mikor osztársak voltunk, de nekem ez nem tiz hónap volt, hanem7-8 év :)...Bocs, hogy ezzel fárasztalak, de ebből azt akarom leszűrni, hogy habár mg csak tudomást sem vett rólam, nem bántam meg, és szerintem te sem bánnád meg, ha meg nem is lakik a közeledben, akkor még csak félned sem kell, hiszen nem fogsz a szeme elé kerülni... ha a közeledben lakik, akkor is nyugodtan ráirhtsz, hiszen
2012. júl. 27. 00:12
 7/13 anonim válasza:
... hiszen ismertétek egymást anno, csak egy régi kapcsolatot elevenitettek fel... bocs hogy ketté szakadt, csak véletlenül rákattintottam a küldésre :D
2012. júl. 27. 00:13
 8/13 A kérdező kommentje:

de így hogy van barátnője nem akarok írkálni..nem akarom magam megalázni sem..:D egyébként igen össze futhatunk az utcán bár ő inkább kocsival járkál szerintem..de amúgy is tényleg nagyon sok a korkülönbség köztünk...

amúgy az a srác meg tényleg egy paraszt hogy nem írt vissza:( én ezért félek kockáztatni..meg azért mert nem akarom hogy úgy tűnjön futok utána..és ez most nem csak rá vonatkozik hanem az összes pasira aki tetszett..nagyon ritka ha ráírok valaki..max 1x és utána ha ő nem ír rám már nem írok soha..

2012. júl. 27. 00:37
 9/13 A kérdező kommentje:
valakire*
2012. júl. 27. 00:38
 10/13 anonim válasza:
előző vagyok... ööö, mennyi a korkülönbség? mert ha 7 fölött van, akkor szerintem nem érdemes kezdeni vele. Am. te hény éves vagy? Mert ha még fiatal, akkor ne akadj le nála, majd ha jön egy Cortez(Szent Johanna Gimi, ez egy könyv, ha nem olvastad, akkor most ajánlanám, és ebben rá tudsz találni a reményre) vagy egy überpali, akkor talán elakadhatsz, de addig is csak menj előre. Egyébként nem is kel futni a fiúk után, majd futnak ők utánunk ha akarnak, viszont szerintem(általánosságban mondom, nem az említett személyről), nem baj az sem, ha ráirsz, és ha nem ir vissza, akkor igazad van hagyd a fenébe, de ha visszair, akkor minden rendben, ismerkedni kell, egyszer pedig majd eljön a barna herceg suzukival, beülsz hozzá és ki sem szállsz :D
2012. júl. 27. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!