Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem megint?

az biztos, hogy elfojtottam..
ááh...a közelébe sem megyek mert akkor tudom, hogy végem lenne..beleszeretnék újra és ő lenne minden gondolatom és tudom, hogy van barátnője és szeretik egymást..és azt is tudom, hogy nem szerelmes belém és soha nem leszünk együtt..ezért inkább nem akarom látni sem mert az is szörnyű..
( bocsi túl sok lett az "és" )
nem voltunk együtt soha..és nem is nagyon beszéltünk úgy..:D na ez elég hülyén hangzik..igazából nem is tudtunk mit beszélni..túl nagy a korkülönbség..egyszerűen csak akartuk egymást..csak én többet akartam mint ő sajnos..
tudom hogy nem érez irántam semmit elég nyilvánvaló..csak akkor még nem láttam..csak kis szerelmes hülye voltam..kb elolvadtam ha rám nézett:D ez egy nyaras dolog..nyáron ismertem meg akkor szerettem belé akkor történt köztünk pár dolog..és a nyár végével mindennek vége volt..tehát nem olyan dolog hogy most így kb 10 hónap után ráírok hogy miújság van..sosem írtam rá egyébként sem a büszkeségem miatt..mindig azt vártam ő írjon..de persze soha nem írt.. :)
de így hogy van barátnője nem akarok írkálni..nem akarom magam megalázni sem..:D egyébként igen össze futhatunk az utcán bár ő inkább kocsival járkál szerintem..de amúgy is tényleg nagyon sok a korkülönbség köztünk...
amúgy az a srác meg tényleg egy paraszt hogy nem írt vissza:( én ezért félek kockáztatni..meg azért mert nem akarom hogy úgy tűnjön futok utána..és ez most nem csak rá vonatkozik hanem az összes pasira aki tetszett..nagyon ritka ha ráírok valaki..max 1x és utána ha ő nem ír rám már nem írok soha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!