Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, erre nem gondoltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Mit tegyek, erre nem gondoltam amikor megtettem?

Figyelt kérdés
Még régen nagyon régen volt egy lány akivel nem sikerült összejönnöm azt javasolta legyünk barátok, de én ebből inkább nem kértem. Még azon a szilveszteren mikor kicsit be voltam rúgva, boldog új évet kívántam neki, felszedtem egy másik lányt, és ezzel vágtam fel előtte. Ami ismerjük be elég gyerekes volt. Most nyáron találkoztam ismét vele, egy motoros találkozón. Nem hittem el, de odajött hozzám köszönt majd megkérdezte mit keresek itt. A helyzet elég kellemetlen volt mivel a motormosást néztem (mezítelen nők mossák a motorokat) Én azt mondtam hogy a férfias vágyaimat elégítem ki. Megsértődött és elment. Távol akartam tartani tőlem, elég sok mindent kellett elviselnie eddig is miattam. Ezután még párszor láttam, de csak távolról bámult. Most hétvégén lesz egy egy hetes tábor ahová én is hivatalos vagyok, ő is jön nem lehet hogy egész tábor alatt egy szót sem szóljunk egymáshoz, meg és is szeretnék felszabadulni kicsit, mit kellene tennem hogy lezárjam végre ezt az egészet, miért bukkan fel újra és újra ez a lány az életemben?
2012. júl. 26. 22:09
 1/1 anonim válasza:
Ne keresd a társaságát, ha beszélsz is vele, akkor csak úgy mint ISMERŐSSEL. Nem BARÁT, nem KEDVES, hanem ISMERŐS. Próbálj érzelmileg eltávolodni tőle. MÁsok is vannak úgy, hogy egy ellentétes nemű személy újra és újra előkerül az életükben, a fontos az, hogy tisztázd (elsősorban magaddal), hogy mit érzel iránta és mit szeretnél a jövőben.
2012. júl. 27. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!