Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány, aki szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki szeret duci lenni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 26. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nos én 168 cm vagyok és 64 kg. Szerintem ez már duci, de a pasik imádják. :)
2012. júl. 26. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:

én sokaknak bejövök, és ezt tudtomra is adják

164cm, 55kg

2012. júl. 26. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez jogos, pacsi az elsőnek ;)
 4/13 anonim ***** válasza:
Én barátnőm is duci de nagyon jó így az alakja, van mit fogni rajta sokan megnézik mert nagyon jól néz ki az arca is szép a teste is csinosabb pedig ő 70 kiló és 165 cm. Ő is jól érzi magát a bőrében de szeretne fogyni is mert nem szeretne duci lenni, persze oké egy 10 kilót ledobhat de nem szeretném ha túlzásba vinné mert képes lenne rá és nem akarom hogy anorexiás legyen vagy túlsovány mert ezt is kinézem belőle sajnos :S Szeret így élni persze de szeretne soványabb is lenni.
 5/13 anonim válasza:

150cm-55-56kg.........16/l

és és nagyon nem szeretek....

6/13 anonim ***** válasza:
meg a másodiknak ;)
2012. júl. 26. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
164 cm-hez 54 kg az hol duci bakker???
2012. júl. 26. 19:50
 8/13 A kérdező kommentje:

Na igen.. Én a tényleg ducikra gondoltam, nem csak a mai kor torz ízléséhez társuló "OOO 54 kg vagy?OOO" és kivagyok bukva.. Hanem a tényleg ducikra, mondjuk 160/70-80

És elnézést, hogy kiegészítésnek ezt nem írtam le.

2012. júl. 26. 19:53
 9/13 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok és 79 kg. Nem mondanám, hogy nagyon szeretem, sokszor próbáltam fogyni, csak iszonyú nehéz. Viszont van olyan pasi akinek tetszik... van olyan akinek nem . de amúgy szerintem nincs olyan lány aki szeretne duci lenni...vagy ha van is, nagyon kevés
2012. júl. 26. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 172 centi mellett 76 kilóval vastagnak érzem magam és csak a karommal és a "tokámmal" van bajom, de nem tudok mit csinálni. Talán kicsit még combomból lehetne fogynom, de a pocakommal nincs bajom és a fenekemmel se. Imádják a pasik, szóval én is így teszek. :)

Karácsony körül voltam 87 kiló is, de hál' Istennek már sikerült ledolgozni. Akkor nem éreztem jól magam, mert anyukám, a testvérem és a nagyszüleim is piszkáltak azzal, hogy kövér vagyok.

Tesóm azt mondta, hogy "zsírdisznó" vagyok.

Anyukám kerek-perec megmondta, hogy kövér vagyok.

A nagyszüleim, de inkább nagypapám vágta a fejemhez, hogy fogyhatnék 10-15 kilót.

Apukám úgy szeret, ahogy vagyok és ezért is imádom őt, pedig nem is él velünk.

Én azt mondom, hogy ducinak lenni cuki és jó. Pompásan érzem magam így a bőrömben, de jobban érezném, ha még 5-10 kilóval kevesebb lennék. Ezzel most önmagamnak mondok ellent, de értsétek meg. :D

L/16

2012. júl. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!