Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 17 éves lány elszökik a szerelméhez és a rendőrök megtalálják, akkor a fiu családja ember rablást követ el? Priviben hosszabban leirom.
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 16:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem, mert nem rabolnak el.
2/10 anonim válasza:
Ha te elmondod, hogy önként mentél, akkor nem (legalábbis így logikus).
3/10 A kérdező kommentje:
De ha ök ebbe bele egyeznek és tudják , hogy nem vagyok nagykorú akkor sem....?
2012. júl. 26. 16:44
4/10 anonim válasza:
Tudod, mi az az emberrablás? Szerintem nem, mert akkor nem kérdeznél hülyeségeket.
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom miaz :-D éppen ezért irtam ki, mert szerintem ez hülyeség és logikátlan...csak aki ezt mondta nekem nagyon nem ért ehez
2012. júl. 26. 16:51
6/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon nem ért hozzá, ezért beszél hülyeségeket. Dehogy emberrablás.
7/10 anonim válasza:
14 év felett a szülőknek nincs beleszólásuk abba, hogy a gyerekük hány évessel van együtt és hogy hol lakik. Max téged basz le rendőrség amiért kerestetni kelett.
8/10 A kérdező kommentje:
De a gyámhatóság vissza visz a szülőkhöz 18év alatt.
2012. júl. 26. 18:05
9/10 anonim válasza:
Ha nem kényszerítettek, és nem tartanak fogva, tehát szabadon mozoghatsz, ha akarsz haza is mehetsz, csak befogadtak, akkor nem hinném, hogy eljárást indítanának ellenük, sőt még mindig jobb mintha az utcán csöveztél volna. De biztos, hogy hazavisznek amíg nem vagy 18 éves, azt viszont ha kell akaratod ellenére is.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
2012. júl. 26. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!