Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak rá?

Figyelt kérdés
4 hónapja megismertem egy fiút, később visszahallottam, hogy tetszek neki, nekem is tetszik! Kb. egy hónapig nem történt semmi, állítólag fél belekezdeni egy új kapcsolatba! Utána nagyon-nagyon lassan, de egyre közelebb kerülünk egymáshoz! Sokat beszélünk és ha találkozunk (inkább csak hétvégén, de van, hogy még ritkábban) úgy viselkedik velem, mintha egy pár lennénk (csókok, simogatás, együtt alvás....) ! Ennek ellenére még mindig azt állítja nem tudja mit szeretne tőlem! Már régóta húzodik a dolog, nem tudom számítsak-e még valamire!
2012. júl. 26. 10:30
 1/2 Hanariko ***** válasza:

nekem itt nagyon nem klappol valami... ha érted.

A legjobb a semmire nem számítasz aztán max. kellemesen csalódsz.

2012. júl. 26. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy kis szexre még számíthatsz.
2012. júl. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!