Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta dolgot tettem és most belekeveredtem a saját hálómba. Mit gondoltok, hogyan tovább? :S
Szia !
Kezdjük ott, hogy tényleg jól belekeveredtél. Valóban el kellene neki mondanod. De.. Ha esetleg ebből sikeresen kikeveredsz és a későbbiekben soha többé nem csinálsz hasonlót, akkor talán ezt az ügyet még meg tudod oldani.
2 dolog jutott eszembe.
1. Egy barátnőddel elmész a buliba, ahol egyértelmű válik, hogy a lány nem ugyanaz, aki a képen, a lány is "kiakadhatna", hogy a srácot nem úgy képzelte el, stb. Egy kisebb hiszti után gyorsan lelép.
2. Írj a "képzeletbeli" lány nevében neki, hogy megismert valakit, vagy az ex visszatért hozzá és már nem aktuális a buli.
Egyik sem korrekt megoldás, de talán segíthet...
Sok sikert :)
azt tervezem, erre tegnap is utalgattam neki, hogy a volt barátjával még mindig van vmi köztük. a buliba csak én megyek, aztán lesz ami lesz :S
a képzeletbeli csaj is én vagyok, mégis ő jobban bejön neki, ezt nem értem... :S
Na, ezt jól megcsináltad magadnak... most ezek után mégis mit vársz a sráctól? nem igazán Te tetszel neki, hanem a képzeletbeli csaj, akit ugyan te hoztál létre, de mégis olyan, mintha valaki más lenne. olyan, mintha melletted mást is szédítene, ebbe belegondoltál egyáltalán??
2 dolgot tehetsz. az egyik, hogy bevallod a srácnak az igazat, bár akkor elég valószínű, hogy totál skizofrénnek fog nézni és elmenekül előled, mert senki nem szereti a zűrös csajokat. A másik lehetőség, hogy elmész a buliba, és előadod, hogy nem tudod, mi van a másik csajjal, felszívódott.. blabla.. ám ha összejöttök, végig benned fog motoszkálni, hogy hülyére vetted a pasit, ráadásul a fantomcsaj jobban is tetszik neki, veled meg csak azért jött össze, mert a másikkal nem tudott... gáz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!