Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buta dolgot tettem és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta dolgot tettem és most belekeveredtem a saját hálómba. Mit gondoltok, hogyan tovább? :S

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik, de ő nem látott még személyesen. Felvettem msn-re, tök édi volt, aztán elkezdett csak ok nélkül nem visszaírni. Ezért csináltam egy kamu msn címet és felvettem, kiváncsi voltam, hogy gépnél van-e, másnak visszaír-e, kiadtam magam egy másik csajnak, aki állítólag az egyik jó barátnőm. Azóta már visszaírt a srác nekem is, sőt sokat beszélgetünk. :) Mikor elkérte a képzeletbeli csaj telefonszámát, az enyémet adtam meg, és nagyon bejön neki az a lány (szereztem képet), és sms-eznek is. :D Tegnaő hívott és nagynehezen felvettem neki a képzeletbeli csaj nevében, nagyon jól elbeszélgettünk, dehát nem tudta, hogy én én vagyok. Azt mondta szép hangom van, meg hogy nagyon csíp így első hallásra. De azt hiszi a képzeletbeli csajjal beszélt. Pénteken buli lesz a közelben, elhívtuk oda, hogy találkozzunk. Ő mindkettőnket látni akarja, különösen a képzeletbeli csajnak mondta, hogy jöjjön el mindenképp, különben megsértődik. Azt a lányt jobban ismeri, mint a valódi énem. Hogy csináljam ezt a pénteki bulit, hogy ne bukjak le? Szerintem elmebetegnek tartana ha kiderülne az igazság. Mi legyen? :S
2009. júl. 16. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia !

Kezdjük ott, hogy tényleg jól belekeveredtél. Valóban el kellene neki mondanod. De.. Ha esetleg ebből sikeresen kikeveredsz és a későbbiekben soha többé nem csinálsz hasonlót, akkor talán ezt az ügyet még meg tudod oldani.

2 dolog jutott eszembe.

1. Egy barátnőddel elmész a buliba, ahol egyértelmű válik, hogy a lány nem ugyanaz, aki a képen, a lány is "kiakadhatna", hogy a srácot nem úgy képzelte el, stb. Egy kisebb hiszti után gyorsan lelép.

2. Írj a "képzeletbeli" lány nevében neki, hogy megismert valakit, vagy az ex visszatért hozzá és már nem aktuális a buli.

Egyik sem korrekt megoldás, de talán segíthet...

Sok sikert :)

2009. júl. 16. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Te Hannah Montanának képzeled magad? Ezt nem lehet megoldani lebukás nélkül. Hogy tudnál 2 lányként menni, mikor 1 van belőled? Ha akarsz valamit ettől a sráctól, még most időben mondd el neki az igazat, különben úgyis kiderül és akkor nem fog semmit akarni tőled. Másik megoldás: mondd neki a képzeletbeli éned nevében, hogy külföldre mész tanulni mondjuk 1-2 évre és akkor szakítsd meg vele MSN-en a kapcsolatot, a normál éneddel meg beszélgess továbbra is vele. Ne menj el ebbe a buliba így, nagyon be fogsz égni.
2009. júl. 16. 12:47
 13/15 A kérdező kommentje:

azt tervezem, erre tegnap is utalgattam neki, hogy a volt barátjával még mindig van vmi köztük. a buliba csak én megyek, aztán lesz ami lesz :S

a képzeletbeli csaj is én vagyok, mégis ő jobban bejön neki, ezt nem értem... :S

2009. júl. 16. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Na, ezt jól megcsináltad magadnak... most ezek után mégis mit vársz a sráctól? nem igazán Te tetszel neki, hanem a képzeletbeli csaj, akit ugyan te hoztál létre, de mégis olyan, mintha valaki más lenne. olyan, mintha melletted mást is szédítene, ebbe belegondoltál egyáltalán??

2 dolgot tehetsz. az egyik, hogy bevallod a srácnak az igazat, bár akkor elég valószínű, hogy totál skizofrénnek fog nézni és elmenekül előled, mert senki nem szereti a zűrös csajokat. A másik lehetőség, hogy elmész a buliba, és előadod, hogy nem tudod, mi van a másik csajjal, felszívódott.. blabla.. ám ha összejöttök, végig benned fog motoszkálni, hogy hülyére vetted a pasit, ráadásul a fantomcsaj jobban is tetszik neki, veled meg csak azért jött össze, mert a másikkal nem tudott... gáz:S

2009. júl. 16. 16:42
 15/15 A kérdező kommentje:
tudom és igen, zavar, hogy a képzeletbeli csaj jobban tetszik neki :( de akkor se tudom mi a helyes
2009. júl. 16. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!