Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok és már 4 éve, hogy beleszerettem az egyik lány osztálytársamba (én is lány vagyok). Elmondjam neki, hogy mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok már évek óta miatta, gyógyszerfüggő lettem, iszok is. Összejöttem már pár fiúval, azt hittem így elfelejthetem, de nem sikerült. Azt hiszem nem is fogom tudni. Legalábbis amíg az osztálytársam és amíg nap mint nap találkozunk. Tudom, ha erről nem beszélek vele ez az állapot tovább fog folytatódni, mert biztos vagyok benne, hogy nem fogom tudni elfelejteni ha eddig nem tudtam. Szeretném neki elmondani, de félek a reakciójától. Még nem volt barátja pedig 18 éves. Nem hiszem, hogy ő is biszex lenne, szerintem fél belemenni egy kapcsolatba, fél hogy csalódik. Mit tegyek?2009. júl. 16. 01:54
12/12 anonim válasza:
Légyszi írd már meg mire jutottál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!