Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg az imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg az imponál nektek, ha a vonzó pasi nem foglalkozik veletek?

Figyelt kérdés

Van egy csomó olyan közhiedelem, hogy úgy imponáljon a férfi a kiválasztott lánynak, hogy sz@rja le a fejét. Van ennek valami alapja?

Nyilán olyan esetben, ha mindkét fél vonzódik a másikhoz.

2012. júl. 25. 12:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy kb 2 nap múlva "letudom", a nevére sem emlékszem. Kinőttem a "kihívásokból". :D
2012. júl. 25. 12:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Annak viszont van alapja, hogy a pasiknál tényleg így működik. Legalábbis nőként ezt tapasztaltam.

??

Úgy értem, ha a lány nem igazán "méltatja" őket, nem veszi komolyan, meg amiket írtál..ahhoz jobban vonzódnak!

2012. júl. 25. 12:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy csomó ilyen tévhit kering oszrszág szerte, tehát...

de akkor vesézhetjük a...

... nők a menő kocsikra buknak

... nők a pénzes pasikra buknak

... nők a bunkó pasikra buknak

... nők a kigyúrt állatokra buknak

... nők a nyámnyila kis nyálgép májerfiúkra buknak

... nők a hitel nélküli pasikra buknak

... nők az egyetemet végzett pasikra buknak

... nők az alafahímekre buknak vagy aki mindig sárba tapossa őket

... nők az elérhetetlen adoniszokra buknak.

Szóval választék van bőven. A felsorolt kategóriák egyikét sem én találtam ki, mind itt a fórumon napi téma szinte.

2012. júl. 25. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:

13.

Igen sajnos rengeteg ilyen téveszme van. Sztem ezeket azok a pasik találják ki akik nem tudnak senkit felszedni és akkor ráfogják h mert nincs kocsija, pénze, nem bunkó..... stb

2012. júl. 25. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:

13-14

Igen. Ezt egyik fiú ismerős is észrevette, akit csípnek a nők. És egyik sem igaz rá!

Tehát, még neki is feltűnt, hogy ezek amolyan önvigasztaló szövegek.

2012. júl. 25. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem! Velem pont ellenkező hatást érnek el, teljesen elhidegülök az illetőtől.
2012. júl. 25. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, én is- minek vesztegetni az időt rá, mikor ott a sok jelentkező, nagy a "választék", akik érdeklődnek? :)

Általában hamar elfelejtem, aki nem érdeklődik. Tényleg 1-2 nap, és elvonja a figyelmemet egy ugyanolyan vonzó, imponáló.

2012. júl. 25. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!