Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen olyan csaj/pasi aki nem szívesen élne párkapcsolatban és inkább jobb egyedül lenni!? Mondjunk azért jobb egyedül lenni mert, olykor nyugodtnak érzed magad, meg nincs veszekedés. Stb?
Hali! Szerintem ez nem életreszóló elhatározás egy embernél hogy nem akarja magát mással lekötni, egyszerűen csak szüksége van a szabadságra,nyugalomra. Gondolom, ha megtalálnád igazi partnered, és belekóstolnál egy rendes párkapcsolatba, ahol a párod nem láncol magához, csak szebbé teszi perceid és nem szabja meg mit tegyél, akkor talán még Te félnél hogy elveszíted Őt. Talán épp Te lennél aki nem akarna szingli lenni, hiszen valakivel színesebb életet élhetnél...
28F
Hát jelenleg én is ilyen stádiumban vagyok, de csak mert elegem van a nőkből meg ahogy látják a világot, ahogy viselkednek, mindenből. De csak mert nemrég lett vége egy kapcsolatomnak, és sok harag van bennem, nem hiszem hogy egy évnél tovább fennállna ez az állapot...
25/f
Én párkapcsolatban csak ugy tudok meglenni ha meghagyja nekem a saját kis terem. Nincs mellettem állandóan, és nem követ mindenhova. Soha egy páromat se csaltam meg és nem is tervezem elkezdeni, de a "a méz is. Csömörletes, mihelyt túlontúl-édes." nekem ez a véleményem.
És persze hogy van! De lehet pár év múlva másképp fogod gondolni =)
Én pont ilyen vagyok....jópáron túl vagyok már, és meguntam eléggé én is az egészet....azon kívül meg nem is nagyon tudom elhinni már egy nőnek sem hogy hűséges, hát inkább el sem várom..........mind annyira ártatlan arccal mondta "én sosem csalnálak meg"....pffff....na mind1, nem negatívkodok tovább....
22/f
Én nem tudok sokáig megmaradni senki mellett, mert egyszerűen kell a változatosság. Amolyan karrierista, független nő vagyok:) Alkalmi kapcsolatok mennek, de hosszútávú semmiképp. Inkább egy barátra van szükségem, aki mellett biztonságban érzem magam.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!