Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek?
Tudom, ti nem tudjátok megmondani pontosan, de, hogy másnak is volt e, hogy így kezdődött?
Kb 2 hónapja elkapott egy vírus, egész éjjel hánytam, biztosan kihánytam a fogamzásgátlót is.
Bár azóta egyszer megjött, most kell megint megjönni hamarosan.
Majd kb egy hónapja elkezdett szúrkálni a vesém környéke, majd elöl is hasam, feljebb is, lejjebb is, mindkét oldalon.
Kb egy hete szorulásom is lett, áttértem barna kenyérre, meg ittam meleg tejet, így ma tudtam wczni.
A melleim is feszülnek.
Szerintetek lehetek terhes? Ma megyek a háziorvoshoz.
nem valószínű a terhesség...
én inkább valami szövödményre, gyulladásra stb gondolok.. pl petefészek gyulladás
Kb délután 6kör szoktam bevenni a gyógyszert és este 8 órától hánytam hajnalig...
Voltam együtt a barátommal.
Lehet, hogy igazatok van, és valami gyulladás, remélem nem vesekő :S Olvastam, hogy akkor inkább görcsök vannak. Nekem érzékeny az egész hasam, felpüffedve nincs, és szúrkálgat tompán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!