Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, rossz alakom van, vagy csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
Van, hogy azt mondják, hogy jó alakom van, kár panaszkodnom, mások meg ha bántani akarnak, le kövéreznek (főleg lányok) meg le nagyseggűznek. Már teljesen össze vagyok zavarodva, kíváncsi lennék a véleményeitekre, mivel ti idegenek vagytok, őszinték lesztek, arra lennék kíváncsi, tetszenek-e a se nem nádszál, se nem kövér féle csajok. Van alakom, elég nőies vagyok, szóval szélesebb csípő, nem nagy, de észrevehető fenék, melleim nem túl nagyok, de nem mondhatóak kicsinek sem. Próbálok linkelni képet, hogy hogyan is képzeljetek el.2012. júl. 24. 00:46
21/22 anonim válasza:
Most komoly, hogy belinkelsz egy "interjú a szex Dancia" mittoménkivel linket, és aztán megkérdezed, hogy jól nézel-e ki, ha ilyen vagy? Kár, hogy a derékbőséged nagyobb, mint az IQd, mert így sokra nem mész a szép arcoddal, meg az alakoddal.
Egyébként tájékoztatásul közlöm, hogy a homokóra alakhoz nem csak a kerek fenék, de a nagyobb, kerek mell is kitétel. Ami, ha valóban hasonlítasz a linkelt lányra, akkor neked egyáltalán nincs. Ez, amit leírtál, leginkább körte-alak.
Önbizalmat gyűjteni nem itt kell, kislány, de még csak nem is másoktól kell várni, hanem önmagadban kellene megtalálni.
24/N
22/22 A kérdező kommentje:
Már vártam, hogy mikor jön egy bunkó, leoltós válaszadó, aki persze nő! :D Nem önbizalmat jöttem gyűjteni, kár okoskodni, azt én tudom, hogy miért kérdeztem, komolyan hasonlítok a csajra, azért raktam be a képét, de hát...vannak ilyen kis IQ-ú, fa@z emberek, bocs a lepontozásért! :D
2012. júl. 24. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!