Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, rossz alakom van, vagy csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
Van, hogy azt mondják, hogy jó alakom van, kár panaszkodnom, mások meg ha bántani akarnak, le kövéreznek (főleg lányok) meg le nagyseggűznek. Már teljesen össze vagyok zavarodva, kíváncsi lennék a véleményeitekre, mivel ti idegenek vagytok, őszinték lesztek, arra lennék kíváncsi, tetszenek-e a se nem nádszál, se nem kövér féle csajok. Van alakom, elég nőies vagyok, szóval szélesebb csípő, nem nagy, de észrevehető fenék, melleim nem túl nagyok, de nem mondhatóak kicsinek sem. Próbálok linkelni képet, hogy hogyan is képzeljetek el.2012. júl. 24. 00:46
11/22 anonim válasza:
Szerintem is miért nem magadról linkelsz be képet???
12/22 A kérdező kommentje:
Mert új vagyok és nem igazán tudom, hogy kell feltölteni képet, egyszer már próbáltam, de nem sikerült, homokóra alkatú vagyok, tehát széles csípő, nagyobb fenék, vékony derék...csak úgy ha megláttok egy ilyen csajt, tetszik nektek?
2012. júl. 24. 01:07
13/22 anonim válasza:
"széles csípő, nagyobb fenék, vékony derék"
Szerintem ezek a legjobb csajok, de van, akinek nem ez tetszik, sőt olyan is van, aki utálkozik az ilyen lányoktól. Senki sem tetszik mindenkinek, még a legmenőbb sztárok sem. De te megnyugodhatsz azért, jó sok pasinak fogsz tetszeni, ami meg a nőket illeti, nos, a nők véleményével ezen a téren egyáltalán nem kell foglalkozni.
14/22 anonim válasza:
van rá egy 5ösöm, h enyhén szólva , ennek a csajnak az alakja,nem kiköpött mása a tiédnek ;)
15/22 anonim válasza:
Ha Te ennél vékonyabb csaj szeretnél lenni, mint a belinkelt képeken, az nálam már anorexiának számít.
23/F
16/22 anonim válasza:
Az alakod jó, de nem sokat ér, ha pl egy ilyen fej van hozzá:
17/22 A kérdező kommentje:
Hát kösz utolsó válaszoló, megnyugtatlak, szép arcom van nincsenek bőrhibáim sem. Szóval ezek az arcok amiket belinkeltél, hát... :D
2012. júl. 24. 02:35
18/22 anonim válasza:
hát ha tényleg igynéznél ki. akkor nekem tökre bejönnél! :D
ha gondolod irj rám :)
19/22 anonim válasza:
Nekem miért a google-t nyitja meg varga linkjére kattintva?
20/22 anonim válasza:
Pont az ilyen testalkatú lányok tetszenek,szóval egyáltalán nincs rossz alakod :) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!