Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek a lánynak kell javítani az alakján? (képpel)
Ha igen, akkor légyszíves írjátok meg min kell alakítson és azt hogyan tegye.
(bunkó hozzászólásokat nem kérek!!!!!!!!!!)
A sport semmilyen korban nem veszélyes.-.- Nem azt mondták,hogy 100kg-okat nyomjon ki.
Egyébként még azt mondják,hogy a férfiaknak magasak az igényeik.
Hát ha ez a test tökéletes akkor elég nagy bajban vagyunk.
Nem kell,hogy nagy melle legyen, de ez nem azt jelenti, hogy szinte nem is látszik(Erről nem tehet a kérdező).A pici melléhez meglehetősen széles csípő és vastag karok társulnak, ez már nagyon nem szép.
Látszik, hogy nem sportol, ha mégis akkor nem elég intenzíven.
Nem ártana lábra is edzeni, gondolom a fenék is lapos.
Összességében nem mondom ,hogy csúnya,de kérlek ne írjátok, hogy tökéletes.
Attól,hogy alacsonyak az igények nő téren még nem kell becsapni és olyannak beállítani amitől messze áll.
63-as:
Kicsit túlzol, gyanítom, te lány vagy. A karját egyáltalán nem látom vastagnak, a melle jól látható (sokkal jobb egy ekkora, mint egy hatalmas "tejcsárda"). A csípőjét se mondanám túl szélesnek. Ne kerülje el a figyelmedet, hogy még csak 15 éves, a melle még nőhet.
A fiúknak a legtöbbször nem az jelenti a tökéletes alakot, hogy nem túl vastag a karja, nem túl széles a csípője, stb, hanem az, hogy ne legyen túlsúlyos, vagyis ne legyen könnyebb átugorni, mint megkerülni.
30/f
Ez a Te véleményed,elfogadom.Ugyanakkor tudom,sokan egyetértenének velem pl a sport kategóriában is.
A mellével nem az a bajom,hogy kicsi,hanem hogy szinte nincs is.De kinek a pap...
én is 15 éves lány vagyok nekem sem tökéletes az alaom én fél éve edzek le is ment 10 kg jelenleg így nézek ki: [link]
és tovább folytatom sztem nem a mell méret a lényeg jó alakod van egy kis edzés és mégjobb :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!