Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kérdés főleg pasiknak szól! Srácok nektek bejönnek a vegetáriánus lányok? Ha igen vagy ha nem, akk miért?
Mit tartasz sületlenségnek és térítésnek?
Szerintem ez egyszerű érzelmi ok, valláshoz kevés köze van.
Sőt, semmilyen köze nincs a valláshoz!!!
De köszike a megerősítéseket!!
disznót, tyúkot, kakast és egyéb állatokat is amit most nem sorolok. egyáltalán nem szenvednek, a mai törvény szerint árammal kell megölni ami annyit jelent, hogy eldől mint egy zsák krumpli. ez az élet renje.
paprikáskrumpli hús vagy kolbász nélkül nálunk elképzelhetetlen, vagy éppen rakot karfiol darálthús nélkül sem valami jó.
én rengeteg húst eszek és egy vega lány mivel életében nem eszik húst, szerintem el sem udná készíteni azt. pl hogy kósol meg egy pörköltet hogy az jó-e vagy mi kell bele?
vagy akik abban a hitben élnek, hogy a hal nem állat és nem hús, a halnak is fáj, ő is érez csak nem tud hangot kiadni amivel ezt kimutatná mint a disznó a visítással.
hopsz az eleje lemaradt valamiért.
nálam kizáró ok lenne.
én falun élek és vágtunk már a felsorolt állatokat...
Lila nyuszi, bocs, a hittérítéssel Ⱳhite ßelle-re gondoltam, ő az, aki szemmel láthatólag fanatikus vegetáriánus, és másokat is igyekszik megtéríteni. Egy ilyen csaj pl. már zavarna. Ez a lelkiállapot nem sokban különbözik ugyanis a vallási fanatizmustól.
Szóval kérdező, ha nem vagy agresszív, akkor semmi baj. Én sem igyekszem rábeszélni senkit semmilyen étrendre, velem se tegye senki.
Nem gondolom térítésnek, elvakult vegának sem tartom magam, tojást és tejtermékeket eszem.
Egyszerűen csak leírom a véleményem, szerintem ez hozzá tartozna egy érzelmesebb emberhez, hogy így gondolkodjon. Alapvető emberi empátiának mondanám.
Kérlek, ne hasonlítsuk az állatot a növényhez, sem az embert az állathoz, teljesen más szint biológiailag és tudatosság szempontjából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!