Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? Más is van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Van kedvesem, akit nagyon szeretek, viszont ennek ellenére ha épp valahova készülök egyedül és épp arra visz az utam, amerre az a pasi dolgozik, aki udvarolt nekem régebb, úgy döntök, hogy kicsípem magam, még talán nagyobb hangsúllyal is sminkelek, hogyha véletlenül összefutnánk... :) Tévedés ne essék, a pasi egyáltalán nem tetszik nekem, sőőőt... Akkor vajon mégis miért támad fel bennem az a kelletési érzés akárhányszor arra járok? Más is van így, vagy különc vagyok ebben?2009. júl. 15. 16:04
11/11 anonim válasza:
Szerintem azért irta ki, hogy kirakhassa majd ilyen oldalra. Én ott láttam ezt a posztot. Nem vagy kúrva, :) Én is szoktam ilyet csinálni. Egyszerűen nők vagyunk, és szerintem ez valami evoluciós valami lehet, egyszerűen azt akarjuk, hogy kácsingjanak értünk. Csak azért is meg akarjuk mutatni, hogy milyen jó nők vagyunk :) Fájdítjuk sokszor a pasik szívét :D Én is sokszor kicsipem magam :)
Én pl. járok zumbázni, és egy pasi nagyon sokat bókolt, hogy milyen nőies vagyok stb. Azóta mégjobban odateszek... egyáltalán nem tetszik, még véletlenül sem. Ő az egyetlen pasi a csoportban XD De azért is kicsipem magam, a sport ruhám is nagyon nőies :) Nem tudom miért, de jó érzés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!