Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek így? Más is van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Más is van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Van kedvesem, akit nagyon szeretek, viszont ennek ellenére ha épp valahova készülök egyedül és épp arra visz az utam, amerre az a pasi dolgozik, aki udvarolt nekem régebb, úgy döntök, hogy kicsípem magam, még talán nagyobb hangsúllyal is sminkelek, hogyha véletlenül összefutnánk... :) Tévedés ne essék, a pasi egyáltalán nem tetszik nekem, sőőőt... Akkor vajon mégis miért támad fel bennem az a kelletési érzés akárhányszor arra járok? Más is van így, vagy különc vagyok ebben?
2009. júl. 15. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy különc csak még magadnak sem vallottad be, hogy tetszik az a pasi. Gondold végig.
2009. júl. 15. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

Azért csinálod,mert

1. nő vagy

2. kur.a vagy.

2009. júl. 15. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy különc ilyenek a lányok szeretjük ha megnéznek minket és körüzsongnak! én is igy vagyok vele ahogy te nem tetszik a srác össze se jönnék vele még véletlen se és mégis kelletem magam neki!
2009. júl. 15. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:

16:20 !! :S

miért lenne már kurv@ ez baromság...!

azért mert szereti ha megnézik atol még nem Kurv@

!

2009. júl. 15. 16:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem tetszik a pasi, ebben biztos vagyok :)

És már bocsánat, de nem érzem k*rvának magam :) Ahhoz egy jó adag hozzávalóval több kellene... Elég negatív világnézeted lehet :) De ha ismernél magad is elmosolyognál, hogy ezt pont rám mondtad :)

2009. júl. 15. 16:37
 6/11 anonim ***** válasza:

"Nem tetszik a pasi, ebben biztos vagyok :)"

épp azért rittyentetted ki magad.

"És már bocsánat, de nem érzem k*rvának magam :) Ahhoz egy jó adag hozzávalóval több kellene... Elég negatív világnézeted lehet :) De ha ismernél magad is elmosolyognál, hogy ezt pont rám mondtad :)

"

szerintem is "bajod" van. tehát nem elég a férjed még más kanokat is magadra gerjesztel, sőt provokolád hogy magba_sszon. mondhatom ku_rva vagy, aki szereti ha körül rajongják, és szereted kihasználi a férfiakat, sajnálom a férjed. mert tuti hogy egyszer még ágyba is bujc vlkivel, mert az már tetszeni is fog, vagy csak rádnyomul, de ugyérezed majd dug_nom kell vele...

2009. júl. 15. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:

ja bocsi, csak kedvesed, még.

férjed nem hiszem hogy lesz ha így folytatod. mutasd már meg neki amit ide írtál.már ha mered. ja innen indulnak a titkolodzások...

2009. júl. 15. 21:34
 8/11 A kérdező kommentje:

:) Miért vagy ennyire nőgyűlölő? Vannak rossz tapasztalataid? Ezt most őszintén kérdezem...

Különben megtaláltam a választ, és épp a kedvessel beszéltük ezt meg. Tiniként mindig átlagos külsőnek tekintettem a magamét, sem túl szexis, sem csúnya. És kissé irigyeltem is azokat a lányokat, akiket körülrajongtak :) Nomármost, az a pasi engem rajongott körül annakidején, s most is jólesik egy-két jó szó tőle. ezért... semmi több :)

2009. júl. 15. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:

" Miért vagy ennyire nőgyűlölő? Vannak rossz tapasztalataid? "

hát nem vagyok(na jó most nagyon) csak tököm ki van a hülyeségikkel. jó ember ismerőnek tartom magam, de vannak dolgok amik tultesznek mindenen. pl.: ez is amit írtál kérdést. jó elfogadom a válaszod, lehet hogy az az oka.

de erre szerintem te jöttél rá. és nem a párod.

tehát nők csak magukat értik meg, ha gondolkoznak mint te, de aki nem gondolkozik az "tök"hülye és megérthetetlen. sőt még türelmes is szoktam lenni, de ez 1óra alatt néhány szóval kiütött.mindegy. OFF.

2009. júl. 15. 21:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Valóban magam jöttem rá,DE miközben vele beszélgettem erről:) Szóval tagadhatatlan, hogy egy pasi vezetett rá :P
2009. júl. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!