Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a gyerekda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a gyerekdalról? Nincs szexuális vonatkoztatása a dolognak?

Figyelt kérdés

Búj, búj zöld ág

Zöld levelecske, nyitva van az aranykapu csak bújatok rajta!

rajta rajta leszakadt a pajta, bent maradt a macska..

zöld ág= férfi nemiszerv

aranykapu = női nemiszerv

hova bújik a zöld ág? az aranykapuba :D

macska = sperma

és hol maradt az a macska? :D

mi a véleményetek? nem perverzitás ez meg semmi, félre ne értsétek

2009. júl. 15. 14:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
az a véleményem hogy túl sok a szabadidőd.
2009. júl. 15. 14:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmiféle ilyen vonatkoztatása:) Még csak gondolsi sem gondolok ilyesmikre mikor ezt a gyerekdalt hallom.
2009. júl. 15. 14:59
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, egy óvodás nem arra asszociál mint amire te. :)

De amúgy,érdekes, mert kitudja hogyan született ez a gyerekdal... milyen ténykedések ihlették. Hehe.

2009. júl. 15. 15:00
 4/22 anonim ***** válasza:
Meg ilyenre nem is gondoltam, pedig nem vagyok mai csirke! :))
2009. júl. 15. 15:03
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát ez jó eddig ennél a dalnál ilyen sosem jutott eszembe,de mostmár csak erre fogok gondolni ha meghallom ezt a jó kis dalt:D
2009. júl. 15. 15:03
 6/22 anonim ***** válasza:
nekünk a suliban az iskola pszichológussal évente van jó pár óránk és egyszer volt ilyen gyermek dalokról szó... nos hát ő azt mondta, hogy ezeknek bizony vannak ilyen vonatkozásaik és valószínűleg nem csak szimpla gyermekdalok:) (persze nyilván nem mindegyikre gondolt)
2009. júl. 15. 15:04
 7/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sok magyar népdalnak is szexuális vonatkozása van (pl. Megrakják a tüzet), szóval bármi elképzelhető, de egy 5éves biztos, hogy nem erre fog gondolni.:)
 8/22 A kérdező kommentje:

élénk a fantáziám :D

amúgy nem.. először a XXI. században láttam ezt.. bár ebben nem vagyok biztos.. mindegy a lényeg h tvből való az ötlet :DDDD

9/22 anonim ***** válasza:
2-3 éve TV-ben vagy rádióban hallottam erről, és igen, van szexuális vonatkoztatása. Úgy ahogy leírtad a kérdés bővítésében. :D
2009. júl. 15. 15:08
 10/22 anonim ***** válasza:

ez lol:D

biztos, hogy nem úgy írták a dalt, hogy ez legyen a jelentősége, és a gyerekek se erre gondolnak sztem:D:D:D:D

2009. júl. 15. 15:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!