Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a lánynak komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a lánynak komolyan szüksége lenne egy mellplasztikára? :S

Figyelt kérdés
[link] szerintem nagyon szép és természetes a melle, és ezt lányként mondom.

2012. júl. 23. 17:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
Britney Spears- Toxic-ból lett másolva a ruha teteje vagyis elég hasonló...csak a különbség hogy Britney szép és van hangja míg ennek a tolvajnak nincs..és nem is tud tácolni és nem is néz ki jól..
2012. júl. 23. 17:47
 12/23 anonim ***** válasza:
15%
ez egy tehén lógó tőgyekkel.. semmi szép nincs benne főleg h pösze
2012. júl. 23. 17:54
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
szerintem nincs baja a mellének, de én az egész nőt nem szeretem :-(
2012. júl. 23. 18:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Én nem tudom ki ez a nő, csak egy plasztikai oldalon láttam meg azt hiszem.
2012. júl. 23. 19:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha lefogyna abból a hájas karjából, akkor a tinimelle is összeesne. És akkor szüksége lenne. Így dagadtan meg úgy néz ki a melle mint holmi hurkák a derekán.
2012. júl. 24. 01:08
 16/23 A kérdező kommentje:
Hurkák? Én vékonyabb vagyok, szerintem az enyémhez képest ez egy szép alakú mell..
2012. júl. 25. 10:59
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
Termeszetes es ez igy szep. Semmi szukseg barmilyen beavatkozasra.
2012. aug. 31. 12:11
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Akik azt írták, hogy ez a mell lóg, azok nem láttak még lógó mellet..Ez egy természetes, szép női mell,arányos a testéhez és a nagyobb fajtából van ( bár ez relatív), természetes, hogy nem fog úgy állni, mint 1 műanyag..
2012. aug. 31. 12:19
 19/23 anonim ***** válasza:

Egy picit lóg,fiatal Ő még ahoz,hogy ennyire megereszkedjen.

Én sem vállalnám be a plasztikát,nem mondom,hogy ez a legszebb mell amit láttam,de csúnyának sem mondható.

Miért kellene mindenkinek tökéletesnek lenni.Más dolgok is számítanak nem csak a mell és más külsőségek.

Főleg miután mindenki az én mellemmel foglalkozik már csak azért se műtetném meg,nehogy azt gondolják annyira érdekel a rosszindulatú véleményük.

Egyébként a hölgy helyébe én nem vettem volna fel ilyen ruhát,tehát valahol Ő kereste a bajt.

2012. aug. 31. 12:31
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

Ezt tökre bírom,mikor leszóljátok a másikat!Kérdem én ti szaladtok plasztikáztatni ha esetleg picit lóg?Szerintem nagyon nem!Mert itt minden válaszadónak van több százezer forintja egy ilyen műtétre!

Pasik meg szánalmasak ezekkel a leszólásokkal,ezért nincs a legtöbbnek nője!Mert túl nagyok az igényeitek!

Az a baj ezzel a kibaxott világgal,hogy már a természetest le fújjozák,mert húú de ronda!Ébresztő szerintem meg a fel vart,agyon szilikonozott mell nem szép!Mi jó azon ha mű?

2012. aug. 31. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!