Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a stílus?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre mostanában a srácok közt van egy érdekes stílus, ami a lányoknak nagyon bejön, ez a kicsit rockeres kicsit hip-hop-os, fültágítós, dc-sapkás, tetovált, enyhén borostás arc, kócos stílusú haj, egyszóval elég lázadó stílus.

Konkrétan van ennek valami neve?

A szabadságérzet miatt tetszik a lányoknak?

2012. júl. 22. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezt én nem vagyok hajlandó stílusnak nevezni.
2012. júl. 22. 21:32
 12/14 Advocatus Diaboli ***** válasza:

A képen szereplő alak, ha odajönne haverkodni (rocker vagyok) úgy elküldeném a p*csába, hogy alig várja az indulást...

Persze, lehet hogy amúgy jó fej, de ez mi?:D

2012. júl. 22. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Konkrétan nincs neve szerintem a stílusnak. Egy csomó stílus összekutyulása, mindenből egy pici. Nekem sok ilyen ismerősöm van, ők HC-snek(hardcore), suicide-nak, vagy alternak mondják magukat. Ilyesmire gondolsz egyébként?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 22. 22:25
 14/14 A kérdező kommentje:
igen, bár az első és az utolsó kivételével ez nekem már rohadt sok lenne
2012. júl. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!