Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír egyre ritkábban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír egyre ritkábban?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már hónapok óta levelezünk. Eddig hetente 4-5 alkalommal írt. Most is válaszol a leveleimre csak kb heti 1-2 szer. Már találkoztunk személyesen, mondhatni ismerjük egymást. Én szeretnék vele úgy találkozni, beleszerettem. Most akartam neki épp felvetni hogy fussunk össze megint de most hogy a leveleimre később ír vissza (így jön ki hogy heti 1-2).levelek.. nem tudom én beleszerettem. 24 évesek vagyunk. köszi. Diána
2012. júl. 22. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem meri, vagy csak nem akar megbántani. Nem könnyű bevallani ha megunod a másikat, mert az elég rosszul esik neki :S Egyszerűbbnek találja, ha egyre kevesebbet ír, aztán meg majd semmit (szerintem ) :(
2012. júl. 22. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez így van. Lehet, azért tűnik el így, mert már nem vagy csak alig érdekled, de lehet az is, hogy jó szívvel van irántad, és nem képes megmondani neked őszintén, hogy vége, mert nem akar megbántani.

De szerintem minél előbb tisztázd te vele ezt a dolgot.

Egyébként ha hónapokig leveleztetek, aztán találkoztatok is, akkor miért nem lett már azóta folytatás? Nem jó az ilyen dolgokat vég nélkül elnyújtani. Én nagyon ígéretes csajokból ábrándultam már ki amiatt, mert csak húzták-halasztották azt, hogy tegyük át az internetes ismerkedést reálba.

2012. júl. 22. 19:39
 13/16 ASOT ***** válasza:

nem úgy értem a netet, hogy kevés :)

hanem úgy, hogy nem elég azon látni illetve beszélni, hanem élőben akarja mondani azt h drágaságom és átölelni nem pedig neten :)

2012. júl. 22. 19:46
 14/16 A kérdező kommentje:

köszön szépen az eddigi tanácsokat. Szerintem azt megfogadom ha legközelebb ír ami remélem ma lesz. amúgy tegnap írt előtte meg hétfőn). Hogy találkozzunk. Akkor talán majd kiderül. Nagyon parázok. Remélem nem lerázni szeretne....

Nagyon beleszerettem. Azért ezt így megírni neki hát szerintetek?

2012. júl. 22. 19:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Írd le, hogy már várod hogy találkozzatok mert nagyon megkedvelted stb stb. Nem kell túl nagy dolgokat írni. Nekem jól esne ha ilyet írna valaki.
2012. júl. 22. 20:00
 16/16 A kérdező kommentje:
igen. akkor olyan hogy jó lenne már összefutni stb. többit személyesen. csak írna már....
2012. júl. 22. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!