Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért ír egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ír egyre ritkábban?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel naponta szoktam levelezni már egy éve tart, cseten beszélek vele és mikor felvetettem neki hogy szeretnék találkozni vele, onnantól kezdve alig ír és nincs fent olyan sokszor, mint azelőtt.

én 19 éves vagyok, ő pedig 35. Szerintetek? Hagyjam?

2012. jún. 30. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar veled találkozni, mert még "gyerek" vagy hozzá képest.
2012. jún. 30. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez lehet az oka, hogy nem ír. Csak akkor nem értem, hogy eddig miért beszélt veled..
2012. jún. 30. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
A fiú gátlásos. Fél attól, hogy ha találkoznátok, elutasítanád és nem akar mégyegy kudarcot. De inkább a saját helyzeteden gondolkozz el, hogy miért levelezel egy 16 évvel idősebb férfivel. Miért olyan férvivel kezdesz, aki megmentésre szorul? Mintha csak ebben a szerepedben éreznéd biztonságban magad. Úgyhogy ez a történet nem a hapsiról szól, hanem rólad. Nézz szembe azzal, mit nem szeretsz magadban, miért nem megy a korodbeliekkel a hancúr, miért kell a szerelmet a földi valóságából egy ilyen megfoghatatlan helyzetbe áttenni.
2012. jún. 30. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
vagy van felesége családja, és nem tud meglógni hogy felhuzzon egy piatal sunát.
2012. jún. 30. 12:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek hagyja vele abba a beszélgetést? mert lehet csaló? Mit csináljak?
2012. jún. 30. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy csaló. Egyszerűen nincs sok értelme. Problémás fickó lehet. Levelezz vele tovább őszintén.
2012. jún. 30. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!