Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leplezés talán?
Figyelt kérdés
Van egy barátom úgy tűnik hogy biszex vagy meleg nem tudom.
De viszont eléggé sűrűn nőzni akar de ha össze jön neki akkor se esik jól neki a dolog de ha lehet el is kerüli.
2012. júl. 22. 17:36
1/3 anonim 

válasza:

Ha a barátod,akkor tök mindegy hogy mi,ne pazarold az energiád a leleplezésre.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam nem leplezés hanem álcázásra gondoltam
2012. júl. 22. 17:56
3/3 anonim 

válasza:

Én is rosszul láttam:) Lehet hogy biszex,de nem lehet ezt tudni biztosra...Lehet önbizalomhiánya van a farkincájával kapcsolatban,vagy aszexuális,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!