Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sovány férfiakat már teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sovány férfiakat már teljesen semmibe veszik?

Figyelt kérdés

Elég sok kérdés firtatja a témát, és nálam ez a friss példány ütötte ki a biztosítékot: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

(Bár úgy sejtem, az első példa inkább a magassága miatt "nem elfogadott")

Úgy látom, hogy a sovány férfiakat teljesen semmibe veszik, lenézik és semmire sem becsülik. Itt most nem csak arra gondolok, hogy a nők nem foglalkoznak velük, hanem arra is, hogy a többség lekezelően beszél róluk, mintha nem is lennének teljes jogú emberek. (Ezen persze a díszhomárok sem segítenek.)

Persze vannak jótanácsok, hogy sportoljanak, gyúrjanak, meg egyenek sokat, de nem mindenkin segít.

Én pl. a fentebb említett kérdésben szereplő mindkét alanynál magasabb, súlyra pedig könnyebb vagyok, annak ellenére, hogy sportoltam (suli miatt maradt abba, mielőtt lustaság vádja érne), orvosnál is voltam vele, és heti háromszor kondizok, étrenddel együtt, ahogy illik. Talán a gének teszik, ahogy a doki mondta. Mindezek tükrében viszont nem esik jól ez a lekezelő hangnem.

Létezik erre ellenpélda? Szeretném, ha megcáfolnátok! :)

Ui. Tudom a kövéreknek sem jobb, nekik is lehet genetika, vagy betegség a dologban.

2012. júl. 22. 00:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 02:52

Jó, de ő csak egy lány, a többség esélyt sem adna nekem, ezért nem is kezdeményezek inkább a nekem tetsző lányoknál. Hidd el én nem vagyok olyan jóképű szerintem, hogy megtehessem ezt a luxust. Amúgy poén, hogy egyik bulin álltam és haverom csak úgy lelkesen szólítgatta le a szebbnél szebb lányokat, és egy srác, aki izmos és magas volt persze, beszólt nekem, hogy én mit állok itt, menjek és szólítsam le valamelyik lányt. Mondtam valami kitatált indokot, hogy miért nem megyek. De a srác szerintem levágta, hogy kamuszöveg és csak a félelem és önbizalomhiány beszél belőlem.

Ha ritka jóképű lennék talán még meg is lépném, de így inkább hagyom. Sosem kaptam elég biztatást, hogy odamerjek menni akármelyik lányhoz. Nem tudom, azért szoktam gondolkozni, hogy miért vana z, hogy szemeznek velem még tőlem magasabb lányok is időnként, de már alapból az is csoda, ha szemez velem egy szép lány is. Volt ilyen, de nem hiszem, hogy bejöttem volna nekik. Ha odamegyek és leszólítottam volna akármelyiket is, tuti benöyögte volna a van barátom szöveget, csak, hogy lekoptaasson, bár lehet, tényleg volt barátjuk. Mindegy, kicsit elfilóztam már megint. :)

De ismétlem én nem vagyok kivételesen jóképű szerintem.

2012. júl. 22. 03:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Én IMÁDOM a vékony pasikat.

Barátom 190 cm és 68 kg, ennél jobbat el sem tudok képzelni.

Nem kell általánosítani, és akkor minden rendben van. Szerintem a vékony fiúkra jutna elég vékonyság szerető lány, ha eleget keresnének. :D

2012. júl. 22. 04:53
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 03:05

Látod, meg is igazolod önmagadnak!

A haveroktól meg ne várj biztatást. Szemezni azért szemeztek veled, mert biztos tetszettél nekik. :)

A példámban egy lány szerepelt, de hidd el, nem kivétel. :)

2012. júl. 22. 11:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

11/13, neked azt tudom mondani, hogy volt egy osztálytársam, aki a legalacsonyabb fiú volt az osztályban, de arányaiban izmos volt hozzá (súlyra nem lehetett sokkal több nálam), viszont rettenetesen csúnya volt az arca. Nem pattanások meg ilyenek, hanem úgy a feje, ezt minden lány osztálytársam megerősítette. Mégis, sikerült "elhappolnia" előlem egy lányt, és amúgy sem voltak gondjai az ismerkedéssel. ;)

2012. júl. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!