Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaim miatt nem kedvel. Mit tegyek?

A barátod jól nevelt és természetes a viselkedése.
Vegyünk engem, imádom a régi oldschool funky rappet. Nekem is volt hasonló esetem egy lánnyal. Ő a goa "műfajt" kedvelte, olyan társaságokban mozgott. Egyszer elment bulizni, persze, hogy hívott engem is. Mondom elkísérem, kíváncsi vagyok a baráti társaságára. 10 percig bírtam. Belém is kötöttek, rendesen, sőt nagyon durván. Az arcomról le lehetett vágni a nemtetszést. Primitív, zárt klikkek. Egyáltalán nem az a barátkozós. Nálam fontos az első benyomás. Ha nem látom rajta, hogy meg akar ismerni, vagy leszar, akkor frusztrálva érzem magam. Ezért f*szságnak tartottam, hogy 10-15 fős baráti társaságába behívott, akiből senkit sem ismertem. Annyira lehangolt, hogy többet nem kerestem a csajt.
Én sosem vittem bele rögtön a baráti társaságomba egy csajt se, hogy na szevasztok itt van XY ők meg a 15 darab rapper haverom. Kizárt, hogy eltudja magát engedni.
Erre van egy nagyon jó módszerem. Még mielőtt elvinném a több fős baráti társaságom közelébe a barátnőmet, előtte mindig megismertetem egy két kedves, barátkozós spannal a társaságból. A lényeg, hogy legalább ismerjen két embert annyira, hogy legalább oda tudjon menni hozzájuk. Jobban el tudja magát engedni, nem full idegen társaság, meg tudja, hogy mire számíthat. Ha van 3 ember akihez oda tud menni, onnantól kezdve elvan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!