Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy 16 éves lánynak még nem volt úgymond párja?
Szerintem semmi probléma nincs ezzel. A kérdésből az jött le, hogy nem hiányzik egy fiú mellőled most, úgyhogy tényleg semmi baj nincs ezzel. Azt tartsd szem előtt, hogy neked mire, vagy kire van szükséged. 16 évesen már elég érett vagy ahhoz, hogy eldöntsd, szükséged van-e jelenleg egy fiúra, aki támogat, megért, szeret, vagy nincs. E szerint kell cselekedni.
Egyébként nekem sem volt még barátom, szerintem az én esetemben is rendben van a dolog. Sokszor még magamon sem tudok kiigazodni, egyik nap azt gondolom, hogy egy céltudatos, optimista, kissé visszahúzódó vagyok, másik nap pedig azt gondolom, hogy laza és vidám vagyok. Szóval igazából még abban sem vagyok biztos, hogy ismerem önmagamat, tudom, hogy milyen vagyok. Addig pedig minek legyen barátom? Hogy tudnék neki mindent megadni, ha még magamat sem ismerem igazán?! Ettől függetlenül vágyom arra, hogy legyen párom, akihez odabújhatok, akit szerethetek és aki szeret, de mivel jó ideje nem találkoztam olyan fiúval, aki igazán tudnék szeretni, azt gondolom fölösleges belemenni 1-2 hetes kalandokba.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!