Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy 16 éves lánynak még nem volt úgymond párja?

Figyelt kérdés
Estem már úgy jól szerelembe, de mégsem lett belőle semmi külső okok miatt. Viszont már jó ideje nem éreztem meg ehhez hasonlót sem, talán azért, mert nem vagyok az a nagy partiarc és nem is ott szeretném megtalálni a páromat, vagy mert túlságosan is tudom, hogy milyen fiú kell nekem? Ugyanis nem vagyok az a fajta lány, akinek megtetszik külsőre egy fiú, és már rögtön szemezget vele, vagy ilyesmi, szerintem meg igenis a fiú tegye meg az első lépést! Egyébként szerintem normális, ha az ember mellett nincsen még valaki, legalábbis szerintem, de a körülöttem lévők (barátaim, rokonjaim) mindig megemlítik, ezt a fiús témát.
2012. júl. 21. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi probléma nincs ezzel. A kérdésből az jött le, hogy nem hiányzik egy fiú mellőled most, úgyhogy tényleg semmi baj nincs ezzel. Azt tartsd szem előtt, hogy neked mire, vagy kire van szükséged. 16 évesen már elég érett vagy ahhoz, hogy eldöntsd, szükséged van-e jelenleg egy fiúra, aki támogat, megért, szeret, vagy nincs. E szerint kell cselekedni.

Egyébként nekem sem volt még barátom, szerintem az én esetemben is rendben van a dolog. Sokszor még magamon sem tudok kiigazodni, egyik nap azt gondolom, hogy egy céltudatos, optimista, kissé visszahúzódó vagyok, másik nap pedig azt gondolom, hogy laza és vidám vagyok. Szóval igazából még abban sem vagyok biztos, hogy ismerem önmagamat, tudom, hogy milyen vagyok. Addig pedig minek legyen barátom? Hogy tudnék neki mindent megadni, ha még magamat sem ismerem igazán?! Ettől függetlenül vágyom arra, hogy legyen párom, akihez odabújhatok, akit szerethetek és aki szeret, de mivel jó ideje nem találkoztam olyan fiúval, aki igazán tudnék szeretni, azt gondolom fölösleges belemenni 1-2 hetes kalandokba.

17/L

2012. júl. 21. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez hallatlan...
2012. júl. 21. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt még, pedig már voltam egy párszor szerelmes, de a fiúknak valahogy sosem jöttem be.:( (Hozzáteszem, most vagyok csak egy igazán helyes fiúba szerelmes(belé a legjobban), eddig csak csúnyákba xD). De vagy a külsőm miatt(nem vagyok csúnya), vagy azért mert "barátok vagyunk"... :( 16/L
2012. júl. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!